slika
1 od 1

Hrana za kvasce Stimula Syrah, Lallemand 1kg

5.399 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-65

 

 

NAMENA PROIZVODA: Stimula Sirah je posebno bogat različitim izvorima azota (peptidi i
slobodne aminokiseline), specifičnim vitaminima (pantotenat, tiamin) i mineralima koji povećavaju oslobađanje sortnih aroma i izbegavaju neprijatne arome sumpora. Koristi se za crvena vina

EFEKAT: Ova specifična kompozicija rezultira povećanjem oslobađanja sortnih aroma (tioli, terpeni i norisoprenoidi). Kako dolazi do preuzimanja prekursora tiola u ranim fazama fermentacije, dodavanjem Stimula Sirah na sam početak alkoholne fermentacije (AF) pojačaće metabolizam kvasca, izbegavajući bilo kakvu kataboličku represiju i povećavajući prenosioce efikasnost. Ovo je od suštinske važnosti za prekursore tiola i njihovu biokonverziju isparljivih tiola, naročito 3-merkaptoheksanol (3MH). Osim toga, visoki nivo vitamina (pantotenska kiselina) pomaže da se izbegne proizvodnja H2S i ograniči prekomerni reduktivni karakter koji maskira pozitivne arome. Optimizovani sadržaj oligo-elemenata (magnezijum) takođe povećava etanol kvasca.

DOZIRANJE: Preporučena doza je 40 g/hl na početku alkoholne fermentacije.
UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Stimula Sirah treba rastvoriti u vodi (1 kg Stimula Sirah u 10 l vode) i dodati odmah u rezervoar.

Ako se unapred pripremi, ponovo promešati pre dodavanja u fermentor.

Proizvodi: Danstar Ferment A. G. Talin, Estonija
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

 

 

 

ID Oglasa: #155908011
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.