slika
1 od 1

Hrana za malolaktičke bakterije OPTI-MALO PLUS, Lallemand 1k

5.999 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

 ENO-66

 

 

NAMENA PROIZVODA: Hrana za malolaktičke bakterije Opti-Malo plus je mešavina specifičnih inaktivnih kvasaca bogatih amino azotom, polisaharidima iz ćelijskih zidova kvasaca i celuloze. Služi da obezbedi malolaktičkim bakterijama potrebnu složenu hranu. Pored šećera i organskih kiselina njima je takođe potrebno i sledeće: organski azot (amino kiseline i peptidi) i tragovi minerala (Mn, Mg, K, Na), vitamini.

EFEKAT NA ŠIRU I VINO:  Obogaćuje širu/vino potrebnim nutrijentima kojima je obično siromašno zahvaljujući: prevelikoj zrelosti grožđa ili divljoj mikroflori koja je možda već konzumirala te nutrijente, kao i nedostatku azota i limitiranoj autolizi kvasaca.

DOZIRANJE:  Preporučena doza je 20 g/hl.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Opti-Malo Plus se može rastvoriti u manjoj količini vode ili vina i dodati direktno u vino bilo kada 48 sati pre ili najkasnije istovremeno sa dodavanjem malolaktičkih bakterija.

NAPOMENA:  Ne stavljati Opti-Malo Plus u vodu za rehidraciju bakterija

Proizvodi: Danstar Ferment A. G. Talin, Estonija
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

 

 

 

 

ID Oglasa: #155908460
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.