slika
1 od 1

Inaktivni kvasac RESKUE, Lallemand 1kg

5.999 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
22
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-86

 

 

NAMENA PROIZVODA: Inaktivni kvasac Reskue za ponovo pokretanje zastale alkoholne fermentacije kod belih, roze i crvenih vina.

EFEKAT NA KVASAC I VINO:  Slabe životne funkcije kvasca su čest problem kod alkoholne fermentacije, a mogu biti uzrokovane prisustvom fungicida, masnih kiselina kratkog i srednjeg lanca i njihovih estera. Proizvodnja ovih zasićenih masnih kiselina od strane kvasca je uočljivija u stresnim uslovima fermentacije koji mogu biti pojačani u jako izbistrenoj širi, zbog visokog procenta šećera ili ekstremnih temperaturnih razlika tokom kasnijih faza fermentacije. Zasićene masne kiseline modifikuju potencijal kvasaca da transportuju šećer uticajem na opnu belančevina ‘’transportera’’. Reskue je specifični inaktivni kvasac koji ima svojstva apsorpcije masnih kiselina i fungicida. Zahvaljujući ovim svojstvima osigurava pravilan tok fermentacije do suvog vina.

DOZIRANJE: 20-40 g/hl

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Dodajte Reskue u mošt oko 2/3 alkoholne fermentacije da biste sprečili tromu fermentaciju ili u slučaju kurativnog tretmana na zastaloj alkoholnoj fermentaciji.
Pre ponovnog pokretanja tretirajte zastali mošt.

Proizvodi: Danstar Ferment A. G. Talin, Estonija
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

 

 

 

 

ID Oglasa: #155908891
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.