slika
1 od 1

Kvasac Anchor Exotics Mosaic 250g

4.999 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
14
0
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-96

 

 

NAMENA PROIZVODA: Kvasac Exotics Mosaic sastoji se od prvih svetskih hibrida među vrstama, dizajniranih da budu neobični. Ovi sojevi stvoreni su za proizvodnju čuvenih crvenih, belih i roze vina i nude sigurnost inokulirane fermentacije, sa senzornim uticajem i zanimljivim i složenim profilima arome koji se obično povezuju sa spontanim fermentacijama. Predstavlja je hibrid između S. cerevisiae i S. paradoxus. S. paradoxus je najbliži srodnik S. cerevisiae i prirodno se nalazi na grožđu.

EFEKAT: Osim pojačanog aromatičnog potencijala kod crvenih vina, Exotics Mosaic ima dodatne prednosti kao što je pojačavanje malolaktičke fermentacije delimičnom razgradnjom jabučne kiseline (oko 17%), kao i veću proizvodnju glicerola i nižu konverziju alkohola u moštu sa visokim šećerom. Vina proizvedena sa ovim kvascem su dobro zaobljena, uravnotežena, punog tela. Preporučuje se za proizvodnju Sirah, Merlot i Pinotage.

Bela vina proizvedena od ovog kvasca imaju egzotičnu aromu i ukus. Preporučuje za fermentisana vina u buretu kao što su Chardonnay, Chenin blanc i Viognier. Poboljšava guavu, marakuju,
salate od tropskog voća i arome koštuničavog voća. Osetljiv je na hladnoću.
osetiti.

DOZIRANJE: 30 g/hl

Proizvodi: Anchor Oenology, 10 Cochrane Avenue, Epping, Cape Town, 7475
Danstar Ferment A. G, Poststrasse 30, Zug 6300, Suisse, Switzerland
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo Topola, Srbija.

 

 

 

ID Oglasa: #155909185
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.