slika
1 od 1

Kvasac Lalvin SENSY, Lallemand 500g

4.199 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
16
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-130

 

 

NAMENA PROIZVODA: Kvasac Sensy je dobijen inovativnom metodom, prirodnim ukrštanjem vinskih kvasca već poznatih karakteristika da bi se dobio kvasac koji proizvodi vrlo malo sumpornih jedinjenja. Ima vrlo nisku mogućnost proizvodnje SO2, H2S-a i acetaldehida. Istovremeno, naglašava aromatsku sortnost grožđa, sigurne je kinetike, fermentacija do suvog vina. Daje otvorena vina, lepe punoće i strukture.

EFEKAT NA VINO: H2S je vrlo negativna komponenta vina. Smatra se pravim problemom u maskiranju aromatike i sortnosti belog vina i doprinosi gubitku kvalitete vina. Kvasac Sensy neće proizvesti ili će proizvesti vrlo malo H2S-a i samim time pomoći u naglašavanju sortnosti aromatike belih vina. Zbog niske proizvodnje acetaldehida Lalvin Sensy omogućava stabilnost vina sa umerenom količinom SO2. Preporučuje se za aromatična bela i ružičasta vina, osiguravajući nizak nivo isparljivih kiselina, promovišući intenzivne aromatične estre i donoseći svežinu i ravnotežu u ustima.

DOZIRANJE: 20 – 40 g/hl

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Rehidrirajte kvasac u 10 puta većoj količini čiste vode (temperatura između 35 ° i 40 ° C). Lagano mešajte da se rastvori i sačekajte 20 minuta. Dodajte u kljuk. Razlika u temperaturi između kljuka koji se inokulira i rehidracije ne sme biti veća od 10 ° C . Ukupno trajanje rehidracije ne sme biti duže od 45 minuta. Uvek rehidrirajte kvasac u čistoj posudi. Rehidracija u kljuku nije preporučljiva.

Proizvodi: DANSTAR FERMENT AG, Fredericia, Danska, podružnica Lallemand Inc.
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

 

 

 

ID Oglasa: #155910240
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.