slika
1 od 1

Kvasac Uvaferm HPS, Lallemand 500g

4.750 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
22
1
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

ENO-152

 

 

NAMENA PROIZVODA: Kvasac Uvaferm HPS daje doprinos u zaokruženosti ukusa kod crvenih vina.

EFEKAT NA VINO: Proteklih godina sprovedeno je mnogo ispitivanja sa sojem HPS, koja su pokazala da hiperprodukcija manoproteina ima veliki uticaj na kvalitetu vrhunskih crnih vina. U komparativnim ispitivanjima sa grožđem kao što je Cabarnet Sauvignon, Merlot i Tempranillo, senzornom evaluacijom na kraju fermentacije vina su bila na ukusu zaokružena i imala su ukus slatkih tanina. Pored ovoga, vina su imala snažan sortni karakter sa ukusom kandiranog voća. Takođe, ima pozitivni učinak na stabilnost boje. Godine istraživanja od strane Centro Superior de Investigaciones Cientificas (CSIC) u Španiji, uz podršku Lallemanda rezultiralo je nastankom Uvaferm HPS-a. Kvasac je dobijen selekcijom uz pomoć nove metode, patentirano od CSIC-a, kako bi se dobio soj koji ima hiperprodukciju manoproteina.

DOZIRANJE: 20 – 40 g/100 l

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:   Rastopiti kvasac u 10 puta većoj količini čiste vode zagrejane na 37° C. Promešati i ostaviti 15 minuta, lagano ga ohladiti na temperaturu kljuka  i odmah inokulirati kljuk rehidriranim selekcioniranim kvascem. Razlika temperature rehidriranog kvasca i mošta ne sme biti veća od 10° C

Proizvodi: DANSTAR FERMENT AG, Fredericia, Danska, podružnica Lallemand Inc.
Uvoznik za Republiku Srbiju: Enovitis doo, Topola, Srbija.

 

 

 

 

ID Oglasa: #155911339
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.