slika
1 od 1

Letve za vino XL Francuski hrast - Medijum tostiran PRONEKTA

1.499 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
90
0
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

 ENO-166

 

 

NAMENA PROIZVODA: Letve za vino XL FO MT su široke, deblje letve od francuskog hrasta za dugo odelžavanje. Daju složen aromatski doprinos uz poštovanje voćnosti, snagu, punoću i slatkoću na ukusu, kao i elegantni i složeni voćni stil vina uz prisustvo hrastovine.

EFEKAT NA ŠIRU I VINO: Bela vina: Na početku alkoholne fermentacije u cilju dobre integracije ukusa na hrastovinu i voćnosti. Crvena vina: Pre malolaktičke fermentacije za dobijanje kompleksnog aromatskog profila i maksimalnu integraciju tanina.

DOZIRANJE: Za bogate bele sorte kao što je Chardonnay, u cilju moćnog, punog ukusa na hrastovinu: 2 letve/hl, 2/3 medijum tostiran, 1/3 medijum plus tostiran na početku alkoholne fermentacije.
Kod zrelih, struktuiranih crvenih sorta kao što je Syrah, u cilju kompleksnog stila na hrastovinu koji se odlikuje voćnošću i snagom na ukusu: 2 letve/hl 50 % medijum tostiran,50% medijum plus tostiran na početku malolaktičke fermentacije ili na početku odležavanja.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Preporučena temperatura odležavanja:15° C minimum, uz striktno praćenje mikrobioloških uslova. Preporuka je da se letve fiksiraju na sredini tanka na pola visine na odgovarajuće nosače. Preporučeno trajanje kontakta: Minimum 6 meseci, uz praćenje degustacijom.

Dimenzije: 960x65x12mm

Težina: +- 400g

Pakovanje: komad

Proizvodi: Sciage du Berry S. A. S, Pronektar, Jonzac, Cedex, Francuska

 

 

 

ID Oglasa: #155911867
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.