slika
slika
1 od 2

Blumat Tropf System - Set distributivnih kapalica

1.000 din

Majur (Šabac)
Kao novo - nekorišćeno
46
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nenad
Član od 04.04.2012.
Svi oglasi

Blumat Tropf sistem distributivni set kapalica povećava površinu za zalivanje koja je dodeljena oko jedne Blumat Tropf „ šargarepe“ (narandžasti glineni konus sa membranom za zalivanje na vrhu) – proširujući kapacitet zalivanja bez potrebe za dodatnim Tropf senzorima (šargarepa). Preporučujemo da dodate do 5 kapalica na jednu Blumat Tropf „ šargarepu“ . Možete postaviti kapaljke do 1 m od šargarepe/senzora i svaka kapaljka će zaliti površinu prečnika oko 20 cm. Razvodne kapaljke najbolje je instalirati korišćenjem nosača kapaljke.

Da li osoba može da koristi rastvor mineralnih hranljivih materija za hranjenje u kombinaciji sa Blumat sistemom je diskutabilno – pošto cevi malog prečnika i kapaljke mogu lako da se začepe tokom vremena uz normalno nakupljanje soli i kalcifikacija hranljivih materija. Sredstvo za ispiranje i ispiranje kao što je FlashClean će možda morati da se koristi povremeno da bi se rastvorila nagomilana hranljiva materija unutar cevi i/ili "šargarepe" od glinenog konusa. Alternativa bi bila da po potrebi hranite sa svojim omiljenim asortimanom hranljivih materija i da se oslonite na Blumat sistem za redovno zalivanje između hranjenja.

Svako pakovanje sadrži:

8 k razvodnih kapaljki sa T-priključcima
2 k razvodne kapaljke sa L-priključcima, za kraj svake linije.
2 k metra 3mm Blumat cev za kapanje
1 k 3 mm Završni poklopac

ID Oglasa: #151771188
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.