slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Daljinsko SMS upravljanje pumpom za navodnjavanje

11.000 din

Prokuplje
Kao novo - nekorišćeno
1.387
48
pre 6 dana
Dragan
Član od 31.01.2013.
Svi oglasi

Daljinsko GSM (SMS) ili WiFi upravljanje pumpom za navodnjavanje

 

Izradjujemo kvalitetne bežične GSM ili WiFi kontrolne jedinice za daljinsko upravljanje pumpama za navodnjavanje (na 220V ili trofazne snage do max. 30A), kao I za daljinsko uključivanje/isključivanje benzinskih pumpi za navodnjavanje koje se ukljucuju na dugme (akumulator).

Uređaji su bazirani na GSM modulu (WiFI modulu), gde u realnom vremenu SMS porukom uključujete/isključujete pumpu, kao I dobijanje povratne poruke ako se pumpa (benzinska, strujna) nije uključila ili isključila. Ako je uređaj WIFI onda preko internet aplikacije na mob. telefonu ili računaru šaljete komande za uključivanje ili isključivanje.

Ovaj SMS kontroler pumpi za navodnjavanje je idealan za upotrebu kada vam je bašta, voćnjak, staklenik, zasad poljoprivrednih biljaka nalazi daleko od kuće gde da bi ste to odradili morate potrošiti vreme I novac za gorivo itd. Na ovaj način za kratko vreme će se povratiti uloženo, takođe za to vreme vi se možete posvetiti nekom drugom poslu a ne da sedite u voćnjaku I čekate da se završi zalivanje.

Rade se dve vrste Uređaja za potrebe monofaznih ili trofaznih priključaka pumpi za navodnjavanje maksimalne snage do 30A.

Na zahtev klijenata izradjujemo ih sa kvalitetnim baterijama (li-ion od 8,4V 2000mAh) koje se pune dok ima napona.

Na zahtev klijenata izrađujemo ih I sa solarnim panelima od 15 ili 20W (kao I veće snage) koji se koriste kao punjači baterije, za rezervno osvetljene objekata u slučajevima dužih nestanaka struje, ili kao energija za pokretanje pumpi za navodnjavanje na 220V.

Takođe na zahtev izrađujemo ih sa protokomerom vode (do 1800L na sat, 2.0 MPa), senzorima vlažnosti, temperaturnim sondama itd. tako da možete trenutno saznati koliko ste vode potrošili za zalivanje ili kolika je vlažnost ili temperatura na navodnjavanoj površini.

  • GSM kontroler pumpe za navodnjavanje monofazni (do 10A) – 11000 din
  • GSM kontroler pumpe za navodnjavanje trofazni (do 10A) – 14500 din
  • GSM kontroler pumpe za navodnjavanje monofazni (do 30A) –  13000 din
  • GSM kontroler pumpe za navodnjavanje trofazni (do 30A) –  16000 din

Takođe izrađujemo Solarne uređaje za GSM ili WIFI kontrolu Solarnih sistema za navodnjavanje
kao što su frekventni regulatori za pumpe za navodnjavanje. Gde vi u svakom trenutku vidite proizvodnju struje solarnih panela i na osnovu toga odlucujete da li da daljinski ukljucite pumpu ili ne. Cena uređaja je 160 evra.

Uređaj se montira u klasičnim PVC kutijama (unutrašnja upotreba) ili u specijalnim vodonepropusnim kutijama (IP65 zaštita) za spoljnu upotrebu.


Za slične proizvode pogledajte klikom na "Svi oglasi".

  • Za dodatne informacije pozvati 064 706 5801, Dragan

 

ID Oglasa: #121329067
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.