slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Rezervoari za navodnjavanje

Kontakt

Valjevo
Kao novo - nekorišćeno
27
0
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko Jovanović
Član od 08.03.2023.
Svi oglasi

Prevoz na adresu kupca

Povrat novca za poljorivrednike 50%

Zapremina od 1000 do 150000 litara

Horizontalni plastični rezervoari ili drugačije, cisterne za navodnjavanje se proizvode tehnologijom spiralnog namotavanja polietilena visoke gustine. Laki su za transport, postavljanje i održavanje zahvaljujući načinu izrade i materijala od kojeg su napravljene. Proizvode se u raznim dimenzijama i zapreminama i dolaze sa svim potrebnim dodacima, a sve to isključivo na zahtev i odabir kupca, prema njegovim potrebama. Čvrsti su i otporni na razne uticaje kako spoljašnjosti, tako i unutrašnjosti, na udare, hemikalije, UV zračenje, kišu, sneg, led, mraz i dr.

Ovi rezervoari imaju ključnu ulogu u navodnjavanju Vaših useva, jer se koriste za skladištenje vode i njenu polaznu tačku kada je reč o sistemu za navodnjavanje. Ekološki su potpuno ispravni, pa su pogodni i za ukopavanje u zemlju. Ukoliko svoje useve navodnjavate sa vozila, cisterne su Vam i u tom slučaju odlični saveznici. Podnose temperature od -30 °C do čak +100 °C. Plastične cisterne ne kontaminiraju svoj sadržaj i ne dozvoljavaju razvijanje bakterija i algi u skladištenoj vodi.

Za razliku od klasičnih cisterni, naše plastične cisterne imaju najbolji odnos cene i kvaliteta. Vek upotrebe im je i do 50 godina i zato su veoma ekonomski isplative.

ID Oglasa: #164111757
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.