slika
slika
1 od 2

Ručna Pumpa Dvostruka

2.378 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
17
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Oxo Market
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

RUČNA PUMPA DVOSTRUKA

ŠIFRA: SMA 944993

RUČNA PUMPA DVOSTRUKA

Praktična vazdušn višenamenska pumpa sa dvostrukim kapacitetom.


Opis proizvoda

Ručna pumpa dvostrukog kapaciteta je idealna za sve situacije gde je potrebno ručno naduvavanje manjih bazena, dušeka za spavanje ili plaže, čamaca ili šlaufa za plivanje. Sa ove praktične pumpe, naduvavanje vazdušnih objekata postaje jednostavno i brzo.


Dvostruki kapacitet za brže naduvavanje

Ova pumpa dolazi sa dvostrukim rezervoarom koji omogućuje duplo brže naduvavanje u odnosu na standardne vazdušne pumpe. Zahvaljujući ovoj naprednoj tehnologiji, možete brzo naduvati svoje vazdušne objekte i uživati u njima u rekordnom vremenu.


Jednostavno premeštanje creva za izduvavanje

Nije samo naduvavanje jednostavno, već i izduvavanje! Sa ovom pumpom možete jednostavno izduvati vazduh iz objekata premeštanjem creva sa tela rezervoara na otvor na ručki. Ova funkcionalnost vam omogućuje da brzo i lako spakujete svoje vazdušne objekte nakon upotrebe.


Tržišna vrednost

Ručna pumpa dvostrukog kapaciteta je proizvod od pouzdane marke Lifetime Garden. Uvoznik ovog proizvoda je poznati brend . Ova pumpa je proizvedena u Belgiji, zemlji sa dugogodišnjom tradicijom kvaliteta.


Prednosti

  • Dvostruki kapacitet: Duplo brže naduvavanje u odnosu na standardne vazdušne pumpe.

  • Jednostavno izduvavanje: Premeštanjem creva sa tela rezervoara na otvor na ručki.

  • Praktična i višenamenska: Namenjena za naduvavanje manjih bazena, dušeka za spavanje ili plažu, čamaca ili šlaufa za plivanje.

  • Tri različita nastavka: Pakovanje sadrži tri različita nastavka za različite ventile.


Nabavite svoju ručnu pumpu dvostrukog kapaciteta danas i olakšajte i ubrzajte proces naduvavanja vazdušnih objekata. Sa ovom pumpom, možete uživati u udobnosti i zabavi bez gubljenja previše vremena i napora.




ID Oglasa: #161602812
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.