Polovna Obuća

Aleksinac

Član od: 10.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike iznutra ubudjale , sa velikim crnim pecatima , ulozak promenjen umesto Nike stavljeni Asics , vece sirine , da se budj ne vidi , fotografisano je sa drukcijim uloscima , prodavac kaze da nije ni gledao patike koje je poslao vec to radi njegov stric , ponudio jeste da mu patike vratim postom a on meni novac postnetom , ja to nisam prihvatio , radije patike idu u djubre nego da se upustam u ovakve poslove , sa ovakvim trgovcima . ..
Postovani kupci moram da odgovorim na oceni za koju se neslazem. Gospodin Zoran porucio polovne patike po ceni 2800 bez ostecenja na sajtu su prikazane sve cak gaziste i etiketa,na zahtev kupaca saljem i dodatne fortografije na VIBER gazista iznutra .GOSPODIN ZORAN nije bio zadovoljan kaze da su bile budjave poslao mi fotografije na viber po pregledanju pozvao sam istog i predlozio da mi vrati nazad da plati postarinu kad dobijem paket ako su iste unutra da mu sve troskove upaltim POSNETOM ILI NA TEKUCI RACUN. Objasnio sam mu zasto na moj predlog. Gospodin Zoran nije hteo da prihvati moj predlog vec reko da nema vreme,mogo je da posalje i dobije svoj novac nazad POSTOVANI SVI KUPCI POLOVNA OBUCA NEMOZE BITI PO CENI KAO NOVA U RADNJI TO SVI ZNAMO, ja prodajem u stanju bez ostecenja LEPENO,KRPENO I SLICNO PO DOBIJANJU OBUCU KOJU PORUCITE OD MENE svaki dogovor je moguc bez lazi i prevare. U mojim ocenama sto cine 263 POZITIVNIH ZA OBUCU GLEDA CEO SVET tako da se neslazem za ovu negativnu hteo sam i uvazio zalbu ali na zalost uzalud. Gospodinu Zoaranu necu uzvratiti negativnom vec ZAHVALJUJEM ZA JAVNU PROZIVKU I VREDJANJE sto nije fer sa njegove starne.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike uipste nisu original kao sto je receno. Djon je jako tvrd , a trebao bi biti dosta meksi. Ceo zivot nosim nike i garantujem da je kopija. Plus sto je znak nike u jednom cosku izlizan
kupac VIOLETA jako bezobrazana po prijamu paketa patike koje je gledala sto na K.P. i na viberu trazila da joj detaljno slikam svaki ugao posle 2 dana poslala podatke za kupovinu,sto je gledata to sam joj posalo.Nista je nisam prevari kao prodavac koji do sad imam oko 145 kometara ZADOVOLJNIX KUPACA MAXOM ZA OBUCU KOJU SU KUPILI OD MENE.Kupci su odusevljeni kada dobiju paket sto naravno i pisu u OCENAMA,violeta po prijemu paketa odmax je pocela da mi preti sms i naravno sto je i napisala njeno misljenje.U toku dana sam je ja pozvao jer ona nije xtela mene da pozove lepo sam je pitao ako nije zadovoljna porudjbinom da vrati vraticu joj novac,ali sada posle ovolike uvrede sa NJENOM NEGATIVNOM OCENOM i pretnjom ostao sam bez komentara. POSTOVANI KUPCI SVU OBUCU KOJU PRODAJEM IZ UVOZA DETALJNO JE SLIKANA SVAKI MODEL IMATE I kon.tel. pitajte sta vas muci a ne da ovako komentariste ja vase komentare nemogu da zabranim niti da isparim. HVALA VIOLETI NA NEGATIVNOJ ALI IMA BOGA

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

patike su daleko od opisanog cak sta vise nisu za nosenje posto su ostecene na unutrasnjem delu pete sto predstavlja problem jer stvaraju zuljeve. Kad sam se obratio prodavcu uverio me da ce mi promenuti patike za druge ali tek posle kad stigne nova tura oko15.01 otad cekam kad sam danas pokusao da mu posaljem poruku da se informisem nisam uspeo jer sam blokiran od istog. .. .tako da sam odlucio da dam ocenu mada se retko odlucujem za takav postupak . .. .
kupca nisam prevario nista na 2 kupljena para insistirao da smanjim cene i na to sam pristao posle mesec dana daje negativno misljenje ja kao posten prodavac prema svima nemogu da zabranim vase misljenje sta je gledao to sam poslao nista ga nisam pevario u ostalom oko 75 ima raznih komentara pa postovani kupci mozete procitati o meni.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Los tip, prodao mi kao koznu jaknu jack&jones, a u stvari 100%polyurethane . sada se vadi nije njegova! losa prica i losa ocena! !!
ovom liku ja nista nisam prodao niti poznajem slucaj sam prosledio administraciji kp a njemu cu licno pokrenutu postupak tuzbe mupu za javno vrdjanje na sajtu kp,ja kao do sada koji sam imao 50 aukcija prodatih sto sa ocenama sto bez njh primer su moje postene trgovine prema postenim kupcima,sto se i vidi u mojim ocenam misljenja zadovoljnih kupaca o meni.

Motocikli | Oprema i delovi > Rukavice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik mi je obecao da ce poslati rukavice ali ih je prodao drugom kupcu koji mu je verovatno ponudio vise para. Dao je prvo nisku cenu po kojoj smo se dogovorili ali je bilo veliko interesovanje kupaca pa je preksio obecanje i prodao ih drugom po vecoj ceni. Totalno nekorektno.
postovanog gospodina nisam ispalio objasnio sam da nisam bio tu supruga je poslala pogresnoj osobi a i sama cena 1200din nista mi neznaci unapred sam se iznio zbog greske jer nisam od prevarnti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.