Polovne gume Ivan

Smederevo

Član od: 21.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Tri gume su odlicne. Na jednoj fali parce. Vrv prilikom demontaze su ostetili falc. Ali to prodavac nije naveo u oglasu, niti rekao meni, vec je oglas izmenio posle moje kupovine. Gde je ubacio recenicu u oglasu "na jednoj je malo ostecen zastitni falc"
Na jednoj gumi je ostecen zastitni prsten koji stiti felnu od ostecenja. Kupac je licno dosao po gume i pregledao ih je na licu mesta. Sam je uvideo ostecenja na toj jednoj gumi i nakon toga je prihvatio da ih kupi u takvom stanju u kakvom stvarno i jestu. Nista nije bilo skriveno ili sta vec. Sve je bilo vidno. Nije se bunio za ostecenje vec je pitao dali cu da mu spustim nesto cenu zbog toga.Uzeo je gume da bi se nakon 10h od kupovine tacnije 2h posle ponoci setio da pise kako jedna ima ostecenje na falcu. Iako je gume sam licno pregledao pre kupovine rekao sam mu da slobodno moze preko kurirske sluzbe da mi ih vrati i da cu mu vratiti novac. Odbio je da ih vrati! Lik ocigledno nezna sta hoce!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kakav čovek. .. . Dogovorili smo se da lično dođem po gume. .. Kad sam dosao on se naljutio što sam prosao kraj njegove kuce i stao kod komšije koji isto prodaje gume. Pa kad sam se vratio do njega nije hteo da mi proda gume. Negativan ocena da ne moze biti negativnija za nivo poslovnosti. Da ne pricam sto sam dosao 100km i napravio troskove za dzabe. ..

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis za gume mishelin energy 205 55 r 16, apsolutno netacan.
Postovani ne razumem sta vi pokusavate? Kada su vam gume stigle rekli ste mi da imaju saru 5mm,a ne 6mm. Istog momemnta sam vam preko KP-a odgovorio da mi vratite gume preko kurirske sluzbe. Vi ste mi odgovoriti da cete zadrzati gume,ali da vam ja uplatim 1000 dinara preko post expresa... Zatim ste poceli kako nemaju vise ni 5mm,naveli ste da imaju 4mm,a negde i 3,5mm... Sada su verovatno i bez sare po vasem proracunu. Covek ocigledno pokusava da izigra nekog ucenjivaca jer je trazio da mu uplatim novac na racun,a da ce gume zadrzati i nece ih vratiti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.