Polovne gume Sumar

Smederevo

Član od: 09.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jednom recju "katastrofa"! Receno mi je da je datum proizvodnje guma 2009. godina, medjutim na gumama pise da je jedna cak 1997. dakle prodao mi je gumu iz 1997, a rekao mi je da je 2009, a na drugoj gumi pise 2001. godina proizvodnje ili DOT gume, dakle ni jedna od dve gume nisu ni priblizno onoj godini za koju mi je prodavac rekao, dakle laz da nema dalje. Da to nije kraj lazima, govori i sledece, naime jedna od dve gume je vidno isecena sa strane, dakle ima jako veliko ostecenje u vidu rasekotine od nekih 5 cm i u servisu su mi rekli da nije bezbedna za voznju, tako da dobio sam gume koje su neupotrebljive, plasticne, stare, isecene, polovne, a receno mi je da su nove, da su 2009, da su bez mane. .. strasno. .. nekoliko puta sam pitao da li je sigurno DOT guma 2009, receno mi je da jeste, takodje rekao sam mu da vozim porodicu tim automobilom i da ne zelim da kupujem lose gume, na sta mi je odgovoreno da ne brinem i da je sve ok, a ustvari sam morao da kupim druge gume, jer su gume koje mi je prodao nebezbedne, rizicne za voznju i neodgovarajuce onome sto mi je rekao da ustvari jesu. Ne saradjujte sa ovim clanom, osim ako bas zelite da ostanete bez novca i robe koje kupujete od njega. .. bruka i sramota.
Postovani treba da vas je sramota. Kao prvo kada ste ih preuzeli rekli ste da ih nosite kod vulkanizera i da cete se javiti kada ih oni pogledaju i kazu vam svoje misljenje. Posle par sati ja sam vas pozvao jer je vama verovatno bilo tesko da potrosite malo kredita na telefonu pa me niste zvali... Rekli ste mi da ste gume namontirali i da je sve OK.Kao drugo kada ste me pozvali i rekli da je dot taj koi ste naveli,ja sam vam rekao da slobodno mozete da mi vratite gume iako je proslo 2 dana od preuzimanja guma na sta ste vi odgovorili da ce te videte zbog praznika dali rade kuriri. Sada pisete nake nebuloze,posecena guma,kriva,itd....Treba da vas je sramota i sa takvima kao sto ste vi stvarno covek ne treba saradjivati!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ni jednog momenta nije upomenuo da je jedna od 4 gume bila prosecena bocno i da je posle toga vulkanizirana. 3-4 dana posle toga se nije uopste hteo javiti na telefonske pozive i tek kada sam postavio pitanje u vezi ovih konkretno guma mi je poslao odgovor. .. . Vise nego bezobrazno sa njegove strane. A sta da rade oni koji kao ja poruce ovako ili telefonom i kojima nije pred nosom Smederevo da bi dosli? A ti ni jednog momenta nisi rekao da je jedna bila prosecena sa strane pa vulkanizirana. Takav odnos nije fer prema kupcima i takvom prodajom neces daleko dogurati.
Postovani Slobodane,lepo je to od vas sto sada imate vremena za pisanje. Ali trebali ste napisati da niste vi porucili gume,vec je to druga osoba odradila umesto vas.Tako da ja neznam kakva je komunikacija bila izmedju vas i sta je vama preneto,a sta ne. Ili jeste,a vi to poricete. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.