Polovne stvari

Bački Petrovac

Član od: 11.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za elektroniku i elektriku

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije stavio nikakav opis predmeta, a na slici koju je postavio deluje kao da uredjaj ima omsko merenje koje je svima koji kupuju duspol jako bitno. Slikano iskosa. Pri trazenju da iskoristim svoje pravo da vratim robu nazad trazio je da ga prvo ocenim pozitivno pa onda da mu posaljem predmet sa otkupom, i nece nikako drugacije iako sam ga pitao da organizujem da mu licno drugar odnese kupljeni predmet i dok je sa njim da ga ocenim pozitivno pa onda novac da preda i uzme robu, nije pristao na to sto navodi na to da je hteo da dobije pozitivnu ocenu a predmet da ne preuzme nazad uopste. A razlog sto nece robu nazad je verovatno sto uredjaji nemaju omsko merenje i nijedan nije mogao da proda, sto se vidi u njegovim ocenama da nema nijedan duspol bening prodat.
Kupac koji je mi je rekao da je „elektricar“ kupuje bening duspol analog nijednog trenutka me nije pitao da li ima omsko merenje a mogao je proveriti na netu nezna sta kupuje i nije se informisao niti me pitao ista samo je porucio ja reko elektricar zna sta mu treba.Hteo sam da mu vratim novac ali da mi prvo da pozitivnu jer se prepucavao samnom preko poruka i ukazivalo je da ce da vrati robu sto nije problem i oceni negativno i nisam mu dao tu sansu. Rekao je da ce da posalje drugara da donese robu rekao sam i tad mora dati prvo ocenu pa onda vratim robu jer mi je u pocetku pretio da ce mi obrisati nalog. Druze nisi covek ponudio sam ti da vratis robu sa placenom postarinom i odukupom ali nisi hteo. Poslaces drugara a nisi...mogli smo to zavrsiti lepo ali eto sad imas uredjaj i sigurno ti radi posao.Ja molim KP Tim da mi se obrise ova negativna ocena ako treba prosledicu citav nas razgovor da se sami uverite drugi razlog je da je kupac dobio sta je porucio nisam ga prevario ni u kom smislu.Izbegavate saradnju sa ovim clanom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.