Polovni Telefoni

Požega

Član od: 18.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek odbija da preuzme paket koji mu je poslat, a po ovima iz Bex-a to vrlo cesto radi, pa upozoravam sve da ne trguju s njim ako ne uplati novac unapred. Negativna

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dan kada je slao tel, dodao da na tel ima problem baterija i da se gasi. u opisu punjac i org cabli ja dobio neki sasvim deseti. . tel mi se cesto gasio, i na vise posto baterije. hteo da mu vratim tel, da mi vrati svoj, ali nije. tel je bio kaparasin vec odg on. da tel nije otvaran, bio je otvaran. posle par dana crko i wifi. . molim ostale korsnike da imaju u vidu kada rade zamenu. ne volim da dajem ocenu ali ovom clanu moram. samo sam trebao ranije. .
Neverovatno. Čim mi je javljeno da problem postoji ponudio sam da mi Dragan vrati moj telefon i novac koji sam mu doplatio a nakon toga ja njemu njegov jer nisam smeo da rizikujem da li će mi vratiti telefon jer se ne znamo i jer mi nije ulivao poverenje svojom pričom. Nikako nismo mogli da se dogovorimo i onda je on odustao od ikakvog dogovora i ocenio me negativnom ocenom koju mu nisam i koju mu neću uzvratiti.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Po prvi put cu nekome dati negativnu ocenu. Ponudim coveku zamenu sa doplatom ovde preko poruka i zvoni mi telefon. Mladji momak, telefon u najboljem redu, zamena i doplata 135e. Ja pozajmim novac, okej. Ugovorimo preko koje sluzbe saljemo, ko sta placa, sve sve sve sve sve. Deckic je mene zvao, objasnio mi da mu treba toliko para, ja super eto meni lepo, njemu lepo, gde ces bolje. Budi me u 07:30h porukom jel saljemo, ja uzurbano dodjem u grad jer sam bio van svog mesta boravka, spakujem telefon, restartujem celi telefon, ugasim, sve kako je zeleo, dva sundjera ama sve i pozovem mladnog gospodina koji me je 100puta pozvao pre toga, gle cuda, ne javlja se. Zovem, ne javlja se, samo je poslao poruku ne saljite nista a predhodno mi je poslao poruku sa podacima. Naravno, ja azurno poslao paket kod kurira. Kako neko sme, ako ne prodajes telefon ne stavljaj ga na oglase. Jedva sam izmolio da mi vrate telefon, platio dostavu koja nije ni izvrsena jer je gospodin zeleo samo Bex kurirskom sluzbom. Eto toliko o clanu !
Zvao sam Miloša i nisam mogao da ga dobijem. Iskrslo mi je nešto lične prirode i molio sam ga da ne pošalje telefon jer nisam bio kući naredna dva dana i tek sada vidim da sam dobio negativnu ocenu jer sam tek došao kući. Nisam mogao da ga dobijem jer se nije javljao, kada je video poruku, pitao me je da li se šalim, ja sam odgovorio da-ne, i izvinio mu se, ali gospodin Miloš nije prihvatio izvinjenje. Čist nesporazum i zbog toga meni negativna.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.