Popovic Miloš

Sombor

Član od: 17.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio patike sa najavom da mi za odredjen datum trebaju, i rekao je da moze ispostovati, da bi mi dan pre tog datuma rekao da nije poslao. Negativna
ne saljemo svakai dan robu . pa čovek nije kompletirao podatke za porudjbinu pa nismo poslali na vreme jer nije gledao poruku na vreme da bi mu poslao tog datuma koji hteo . kako da posaljemo nesto kad nije kompletno dao podatke koij zeli. da posaljemo na vreme...

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujemo saradnju sa ovim kupcem, ujutru je porucio proizvod, mi smo mu poslali da bi on nakon dva sata javio da ne saljemo paket zato sto je njemu stigao od drugog prodavca isti proizvod koji je cekao cetiri dana. Totalna neozboljnost, umesto da proveri da li mu je prethodni paket poslat on porucuje od nas i tek nakon dva sata javlja da ne saljemo paket, tako da smo mi sada u minusu sa plaćanjem duple poštarine zbog njegove neodgovornosti!
Na vreme sam javio pre podne da se ne posalje . imao vremena da zove kurirske sluzbe da otkaze.da bi bilo neozbiljno ne bi javio na vreme da se ne posalje nego bi sačekao paket pa bi vratio . ali lepo sam javio na vreme i imao dovoljno vremena da otkaze paket.

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je trenerku koja kosta 3000 din, platila sam postarinu 415 din. Velicina treneri je za broj i po manji nego uobicajeno, a to nije napomenuo. Sada za zamenu OPET ja placam postarinu, kao i za ponovno prispece sto ukupno izlazi 1245 dinara. Predlozila sa mu da plati vracanje, a ja opet preuzimanje i nije pristao. . sramota.
tako je predlozio sam mu da moze zamena . sve troskove zamena nosi kupac . to uvek tako ide nije prvi put a nije ni poslednji put da kad se kupuje preko interneta neodgovara veličine . bitno da prodavac radi zamenu. ali troskove uvek kupac nosi . to svi znaju. osim jednog . u glavnom zamena ide vise kod obuce to vise puta desava da neodgovara veličine ko kupuje preko neta to znaju .

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam sporne patike i "naglasio" da li su patike koje prodaje iste kao na slici. Na sta je on odgovorio da iste su jer oni ne prodaju ono sto nije na slici. A tu su i poruke sa KP. 2.10.2019 Pozdrav! !! ! Da li su patike indenticne kao na prvoj slici. 18:53h  ne nego su iste kao na slici. uživo slika . . ništa ne prodajemo što nije kao na slici tak oda ako vam ove odgovara javite  Dobio sam djubre kinesko koje nema veze sa onim na slikama. Djubre koje u kineskoj radnji kosta 1000 din. A pored toga pise da je iz Novog Sada a robu Salje iz subotice iako je to strogo zabranjeno po KP. Pravilima. Mislim da sam svim buducim kupcima objasnio skim imaju posla ako se odluce da od njega kupe nesto. Moja preporuka ne uzimate nista od ovog.
Kupac nije zadovoljan je navikoa da kupi orginal pa naravno da fila patike Turske 2600 din nije orginal koji kosta 12000 din. ali svi kupci koji nisu zadovoljni vratimo pare kao i ovom kupcu . ostali kupci su prezadovoljni
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.