Porucivanje na viber ili u inb

Velika Plana

Član od: 12.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila sam nove patike, koje su stigle izdeformisane i napravljene od materijala koji ima jeziv miris, tacnije smrad. Drzala ih na terasi u nadi da ce se izvetriti. Ali uzalud. Za svako obuvanje je koriscen šol sprej, da ne bi stopala poprimala taj smrad. Posle pet obuvanja su se raspale. Bacila sam ih. I 2300 dinara. Pisala sam dotičnoj, rekla je obavestice dobavljača jos pre više od deset dana. Nikom nista od odgovora. Dragi kp članovi, ovu clanicu izbegavajte u najširem mogucem luku. Otpad od obuce prodaje. To je moje licno iskustvo. A patike sam kupila ćeri za poklon. Toliko.
Ne slažem se,gospodja je patike oprala u mašini za ves.Nije odmah obavestila da su stigle deformisane nego 10 dana ćutala o tome ,pa još kao pokušala da ih pere i ispravlja. Vama kad nešto stigne da ne valja vi se odmah javljate ,ne čekate 10 dana. Patike imam iste godinu dana ih nosim...jos su kao nove .Toliko Mogu misliti šta ste uradili sa njima nakon 10 dana. Ko još primi oštećene patike i čeka 10 dana da tek onda.javi reklamaciju???? Onaj ko je uništio sam Da ste se javili odmah da vam zamenim pa da covek kaže,ovako sta da vam.kazem. Sve pohvale imam u ocenama za patike. Nisu moje patike smeće nego ste vi na pokvaren način upropastili obuću pa ste hteli da podvalite upropasceno.. 10 dana ćutite o krivim patikama,koga bre vi lazete ? Neka ste mi dali negativnu ocenu,ništa drugo nisam ni očekivala od vas. IMa vas više takvih koji poruce pa prete negativnim a ne podignu pakete ili upropascavaju robu. POSLE JA DA PLACAM VASE LUDARIJE SVASTA SE COVEK OVDE NAGLEDAO...ZATO UVEK IMAM SNIMAK PAKOVANJA SNIMAK SLANJA.... VAMA SVAKAKO ZELIM SVE NAJBOLJE I DA PROMENITE TAKTIKU NIJE LEPO TO STO RADITE A NABEDJUJETE NA DRUGE....

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam zadovoljan uslugom jer nine ispostovan dogovor koji je prvobitno bio u prepisci. A druga stvar je da je poslat bazen posle 3 dana i cekao sam ga 7 i opet dobio ono sto nisam ocekivao. .. . NEZADOVOLJAN SARADNJOM! !! !!
A taman sam htela da vam javim da ću izvršiti zamenu , ( iako.je prošlo 5 dana OD prijemu paketa i nije istina da niste videli da nije taj bazen niti da nije korišćen) Kad je spuštena cena onda je bio dobar... Ko još kupi bazen i čuva 5 dana u kutiji? I ,sad vidim negativna, tako da je to završeno priča. Negativna negativna i to je to.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.