Poslednji Boem

Šabac

Član od: 28.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

1: Jedan od dva predmeta pocepan, što nije navedeno u opisu oglasa. (navedeno IDEALAN) ! 2: Prodavac jednostrano podigao cenu preko noći, posle dogovora o kupoprodaji i poslatim podacima. Nije mnogo skuplje(mizerno), zanemarljivo. Neznam zašto? NEODGOVORNO! !! NEPOŠTENO! !! Više me pogodilo oštećenje koje nije navedeno, nego viša cena. Ja isključivo kupujem, ne prodajem, nijedan razlog nemam da izmišljam! Prvi put sam nezadovoljan! !! Oprez! !!
Pogledajte sve moje ocene i sve ce vam se samo reci. Nemam nameru da se ikom pravdam, samo cu reci da ako se desi navodno neki problem oko cene, ili oko kupoprodaje da treba prvo meni da se javi pa ako postoji ikakav problem tu sam da ga zajedno resimo a ne ovako. Bez ikakve poruke upucene meni o bilo kakvom problemu covek mi daje negativnu ocenu sto uopste nije korektno od strane kupca. Oprez.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.