• Poslovi
  • Fizički poslovi
  • Mesto
Zlatni Oglas
Pomoćni majstor u mesari

Mesari Srećko na Dušanovačkoj pijaci potreban pomoćni radnik. Za ...

Posao
127
3

postavljen

pre 5 dana

Beograd | Voždovac

radnik u perionici auta

potreban radnik u perionici auta. radi se od 9 ...

Posao
164
3

postavljen

pre nedelju dana

Novi Sad

Radnik na pretovaru

Na forografiji imate sve informacije vezane za posao

Posao
253
4

postavljen

pre 2 nedelje

Zaječar

Fizički poslovi

Fizički poslovi su popularni zbog dinamike isplate, koja je uglavnom na dnevnom nivou, nakon završetkog posla.

Stoga, ukoliko tragaš za fizičkim poslovima bilo koje vrste KupujemProdajem te može spojiti sa poslodavcima koji svakodnevno oglašavaju fizičke poslove.

Veliki izbor fizički poslova

Na KP-u te čeka veliki broj oglasa za fizičke poslove u različitim mestima širom zemlje. Fizički radnici se uvek traže, recimo, radnici na otpadima ili fizički radnici za selidbe, radnici za održavanje gradilišta ili salaša, utovar građevinskog materijala ili ogreva na stovarištu. Traže se i radnici za uslužno kopanje zemlje, razbijanje zidova, rušenja šupa ili drugih objekata, demontaža stare stolarije, parketa, ili keramike, cepanje drva ili unošenje uglja, odvoz sekundarnih sirovina, čišćenje podruma ili uređivanje dvorišta, i još štošta drugo.

Naravno, kako poslodavci nude radna mesta putem oglasa, tako i ti možeš da ponudiš svoje usluge. Sve što je potrebno jeste da registruješ, klikneš na opciju "Postavite oglas", te u oglasu napišeš koje fizičke poslove obavljaš.

Brzo i lako do radnika za fizičke poslove

Imaš potrebu da angažuješ radnike za stalne ili povremene fizičke poslove? Ako je to slučaj, KP može da ti pomogne oko toga.

Registruj se u par jednostavnih koraka i odmah postavi oglas za fizičke poslove. Prilikom postavljanja istog možeš da izabereš na koji način želiš da primaš prijave kandidata zainteresovanih za obavljanje fizičkih poslova. I, to je to! Dok prijave pristižu, ti možeš da se okreneš svojim redovnim obavezama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.