Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Poslovi > IT

slika
slika
slika
1 od 3

Backend Developer u KP

Posao

Beograd
25.005
41
pre 226 dana
KupujemProdajem
Član od 13.12.2007.
Svi oglasi

Šta je izazov?

KupujemProdajem ima više od 3 miliona registrovanih korisnika. Oni se svakodnevno povezuju, kupuju i prodaju, ostvarujući desetine hiljada interakcija na dnevnom nivou.  
Ovako veliki i kompleksan sistem se stalno usavršava, i pored biznis projekata, neophodno je refaktorisati, održavati i usavršavati arhitekturu sistema.

Zato nam je potrebno pojačanje - ozbiljan PHP Senior koji želi da sa nama krene u ovaj izazov : )  


Očekujemo od Vas


Da imate napredno znanje u: Vanilla PHP7 i MySQL
Da znate i: MSsql/Clickhouse/Neo4J, RABBITMQ, SPHINX, RESTFULL API, Memcached, APCu - object caching, Git, Dockers, CodeCeption, Swagger, Profiling tools (Xdebug/Tideways)


Bilo bi lepo, ali ne i obavezno da znate frontend tehnologije: React, Redux, Node JS, CSS, JavaScript


Uz to očekujemo: High quality code, poštovanje SOLID principa i Clean Code principa i dobro poznavanje i upotreba OOP principa i principa Funkcionalnog programiranja.


Poželjno 10+ godina radnog iskustva.

 

Šta nam je važno?

Konceptualni um. Iskustvo razvoja arhitekture aplikacije. Entuzijazam i efikasnost. Spremnost da učite iz iskustva podjednako kao i iz knjiga.  


Sposobnost da radite sa dobrim idejama i sjajnim ljudima, a da ostanete sa “ obe noge čvrsto na zemlji” .  


Sposobnost da se nosite sa različtim produkcionim izazovima i ponekim incidentom.  

 

Šta Vas čeka?

Odmah ćemo Vas uključiti u implementacione taskove.  Savladaćete kompleksan sistem, njegovu ahritekturu i procese po kojima radimo. Paralelno sa tim, upoznaćete se sa specifičnostima KupujemProdajem i steći ćete domensko znanje.  


Kroz nekoliko meseci očekujemo da se aktivno uključite u projektovanje arhitekture ili delova sistema, i usavršavanje i optimizaciju sistema u celosti.  


Sa timom ćete pored toga rešavati incidente, različite tehničke i biznis izazove. Najbliži će Vam biti Mateja, menadžer Vašeg tima, kao i Nidža, naš CTO.  

 

Šta možete da očekujete od nas?

Odličnu platu. Prostor za napredovanje i usavršavanje. Bićete deo kvalitetnog tima koji zajedno radi na razvoju najveće internet platforme kod nas. Ulaganje u Vašu edukaciju. Pristup svoj potrebnoj opremi i tehnologijama. Okruženje koje stimuliše razvoj, dokazano u praksi. Apsolutno poštovanje svih Vaših prava. Dodatno privatno zdravstveno osiguranje.

 

Na linku iz oglasa pročitajte više o tome kako je raditi u KupujemProdajem.

 

Jedva čekamo da se upoznamo : )

ID Oglasa: #138128389
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.