slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

DezinsekcijaDeratizacija,ZaštitaOdGolubovaČišćenje

Kontakt

Beograd
1.012
10
pre 11 dana
Eko Efekt Global d.o.o
Član od 19.03.2017.
Svi oglasi
> Za više od 10 godina profesionalniog radnog iskustva ostvarili smo na više desetine hiljada zadovoljnih klijenata baveći se uslugama Dezinsekcije Dezinfekcije Deratizacije-Uništavanjem Svih Vrsta Insekata, poput: Bubarusa, Bubašvaba, krevetnih Stenica, Buva, Krpelja, Mrava, Paukova, Mušica, Žiška, Smrdibuba, Moljaca, gnezda Osa i Stršljena, i Glodara poput: Miševa, Pacova, Čišćenjem i Zaštitom od Golubova poslovnih i privatnih prostorija, tavana, terasa, podruma, balkona itd.
Na teritoriji Beograda-i šire, Novog Sada I cele Vojvodine.
Naša Briga Je Rešiti Vas Problema u Najbržem i Najefikasnijem Roku sa Potpuno Neškodljivim Preparatima Za Ljude i Kućne Ljubimce !
> > > ODLUČITE SE ZA NAS I JEDNIM POZIVOM UVERITE SE U NAŠU PONUDU-NAŠ RAD I NAŠE ISKUSTVO< < < OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO JE NAJBOLJE REŠENJE KOJE MI ČINIMO ! ! !
ID Oglasa: #136908275
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.