Povoljna kupovina

Subotica

Član od: 10.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bazen poručen 24.2.2021. godine, poslati podaci za slanje, dogovorena cena. Javljaju mi posle nekoliko dana da očekuju da stigne za nedelju-dve. Zovem višeputa i šaljem poruke i dobijam odgovore da će biti uskoro, stoji na carini. .. Danas je 9.4.2021. zovem i dobijam odgovor da je pitanje da li će uopšte stići bazen. .. Zbog toga što prodaju nešto što uopšte nemaju na stanju i zavlače kupca da navodno čekaju da stigne cena ovog bazena je od 16800 skočila na 200000 kod drugih prodavaca jer uskoro kreće sezona. Toliko sam u gubitku zato što sam čekao da dobijem bazen jer sam verovao njihovom ocenama i obećanjima. Ide negativna ocena na žalost koju ću poništiti kontaktirajući admine na KP ako mi pošalju bazen. Mogu poslati prepisku kao dokaz o dogovoru.
Poštovani, najpre se izvinjavano što odgovor na Vašu žalbu tek sada šaljemo. Žao nam je što ste imali neprijatno iskustvo vezano za Vašu narudžbu. Verujemo da sve što je obećano od strane naših prodavaca je bilo istinito, međutim, ponekad se u svakom poslu, kao i u našem dešavaju neke nepredviđene okolnosti na koje nažalost ne možemo uticati. Veoma nam je stalo da svaki naš kupac bude zadovoljan saradnjom i iz tog razloga se nadamo da ćete uvažiti naše izvinjenje, a mi ćemo Vašu kritiku iskoristiti za unapređenje našeg poslovanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.