povoljne stvari

Kraljevo

Član od: 13.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

lap top je bio sa nekom greškom, u grafici, jer nije radio sve kako treba, nije se palio i gasio na dugme, nego sve nekako izokola, nije direktno ni startovao, nego opet nekim ''prevarama'' odneo sam u servis misleći da je do sistema, jer je imao neku čudnu osmicu, probali su da ubace sedmicu, osmicu. .. i ide do nekle, i kad da upali, neće. .. onda su utvrdili da neki deo čipseta ima neku grešku. .. nebitno, platio sam školu po ko zna koji put. .. prodavac je rekao da normalno radi, a kad sam mu posle svega pisao, kaže da je normalno jer nije nov, i da sam ga pregrejao. .. pa nisam ja dete, niti mi je to prvi lap top. .. kako god, zloupotrebljava to što ima dosta pozitivnih ocena, lap top jeste radio, ali ne kako treba. ..
laptop je poslat polovan ispravan sto je isti i potvrdio i javlja se posle desetak dana i piše kako je laptop neispravan ako je neispravan zašto nije ga isti dan vratio nego toliko čekao a sad taj isti laptop prodaje naravno kao ispravan i to mi nije jasno ako je neispravan kako moze sad on da ga prodaje kao ispravan ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.