Povoljne Stvari

Beograd

Član od: 02.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam dobio odgovarajuće uputstvo, nisam zadovoljan, i fali jedan šaraf!
Proizvod je u originalnom pakovanju,ponudila sam Vam zamenu,niste nista odgovorili.Uputstvo se nalazi na paketu sa strane.

Audio > Zvučnici | Bluetooth zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat predmet ne odgovara predmetu iz oglasa, stigao drugačiji model, oštećen, slabijeg kvaliteta i snage. Ne odgovara na poruke, ostavljen lažan broj telefona na oglasu. Preporuka za ostale korisnike/kupce : ne kupujte kod ovako sumnjivih članova sa negativnim ocenama pre nego što dobijete lične informacije za slučaj povrata novca ili zamene predmeta.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

VEOMA NEODGOVORAN PRODAVAC! !! Narucio jedan proizvod, stigao skroz drugaciji. .. Vec 10 dana ne odgovara na poruke, ceka kao dobavljaca, ma manite me tih priča. .. Ali da znate da se na ovome neće zavrsiti!
Dobavljač ne radi zamenu navlaka,jer je u oglasu bila i slika uživo navlaka koje ste naručili.Da čekala sam dobavljača jer preko praznika nije radio,danas mi se javio i rekao mi je ovo što sam Vam i napisala.

Igračke i igre > Vozila | Na daljinski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac radi za drugo lice. Ne odgovorna prodaja, bez provere artikla koji se šalje. U paketu nije bio punjač za naše tržište i nije poslat ni posle obećanja. Prodavac za izbegavanje.
Punjač je poslat juče,zamolila bih Vas kad ga dobijete da to i potvrdite ovde

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Ovaj član prodaje stvari za treće lice, kao posrednik. Pri tome, ne vrši proveru i upoređenje predmeta prodaje sa opisom koji mu je taj za koga vrši prodaju dao. Kada sam tražio da pre kupovine vidim predmet kod prodavca, nije mi bilo omogućeno, uz obrazloženje da to ne može. U tom smislu, dajem negativnu ocenu, jer svaka saradnja sa ovim članom predstavlja rizik po kupca.
Dobavljač za koga radim robu šalje kurirskom službom,lično preuzimanje ne radi.A što se kamera tiče,do sada mi se nije desilo da se neko žalio i tražio povrat.Kada je mušterija nezadovoljna,vrši se ili zamena artikla,ili povrat novca.Strašno je da ovakvi članovi mogu da Vas ispljuju i ocrne,i bez ostvarene saradnje.Sramota.

Igračke i igre > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Artikal poslat nije kao sa slike, drugi je. Ponudili povrat na nepostojecu adresu i nepostojece ime. Prave vas ludim istom pricom o svemu po vise puta, dok nedignete ruke.
Dobavljač je dao adresu,vaše je bilo da slikate potvrdu o slanju i onda se radi povrat novca.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.