Predrag Dragicevic

Valjevo

Član od: 22.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u sirokom luku zaobidjite ovog clana zatrazio mi je da mu rezervisem predmet prodaje max 10 dana, na sta sam ja pristao. nakon 15 dana cekanja doticnog gospodina, isti ne zeli da se udostoji ni da odgovori na moje poruke, a vidim po ocenama da nisam jedini prema kome se ponasao neodgovorno

Lov i ribolov > Ribolov | Olova i plovci

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

ako nekome cinite ustupke tako sto mu rezervisete plovke i cekate po njegovom zahtevu da prodje NG, pa Bozić jer je kod babe na selu, i on ne podiže paket a stalno tvrdi , ,sutra ću, , a zatim ne odgovara na tel. ,onda ste vi-to jest ja magarac. .. Izbegavajte da se nervirate trgujući sa ovim likom.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Doticni me je "zavlacio" tri dana za jednu masku i na kraju je prestajao da se javlja i nije dao objasnjenje za to sto je nije preuzeo. Izbegavati, jako lose.
Nije tacno uopste costo sam se imformisao kod doticnog i odustao od kupovine gde prethodno nisam nista ni narucio niti bilo kome naudio gde sam naravno morao da narucim neku futrolicu i da cekam dve nedelje gde pritom necu biti kuci covek je zeleo kod njega da narucim a ja sam odustao i on me pri tome oceni lose sacuvaj boze kakvih ljudi ima...ovo nema nigde...ako sam pitao to neznaci da cu i uzeti zar vi kad udjete u prodavnicu nesto morate da kupite ili se prvo imformisete pa onda kupite...neznam sta da kazem za ovakve nemam reci....sem losi ljudi!!!!

Bicikli | Delovi i oprema > Ramovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Da

Mega patrona nije ni blizu kao nova, kao što je u oglasu navedeno, već su sa obe strane prašinari oštećeni (sa desne strane skroz pukao). Kada sam prodavca pitao da li patrona ima nekih nedostataka, rekao mi je da nema, da je kao nova, što nije tačno. Pitao sam ga i da li ta patrona odgovara za SCOTT drumaš, on je rekao da odgovara, a to nije tačno jer je spoljni prečnik osovine pogona kod mog bicikla 24mm, a otvor patrone 19mm. Ja kao laik nisam znao da postoji više dimenzija prečnika šupljih osovina, a prodavac mi to nije naglasio.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tražio da mu pošaljem futrolu od 5500 dinara. Tražio slike. Dobio ih odmah, detaljne, tražio odmah da mu pošaljem, zvao, slao SMS-ove i poruke na Viber dok nisam poslao, smarao žestoko, sve odmah upakovano i poslato. Paket je odbio da primi, prekida vezu na telefon, a ja moram da platim duplu poštarinu. IZBEGAVATI u širokom luku.
Trazio da mi posalje odmah gde je on ceo dan proveo u slanju a pri tome ja sledeci dan odem na put i u medjuvremenu mi se paket vrati...

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Nokia | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

taster za prekid razgovora ne radi, signal ima pun ali ne moze da pozove nikog, nema taster za paljenje i gasenje nista od toga nije navedeno, zovem da mi objasni niko se ne javlja tako da moram da stavim negativnu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.