Predrag Miladinovic

Smederevo

Član od: 18.06.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari lusteri i lampe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

I pored skrenute paznje na velicinu stakla poslat predmet koji ne odgovara trazenom zahtevu, umesto trazenog precnika 30-40 cm poslat predmet precnika 24 cm.
Definitivno nismo se razumeli...kada ste tražili širinu napisao sam vam da je u najširem delu 28-30 cm, sada mi je jasno da vas interesuje u delu koji naleže na nosač,,naravno da ste mogli sa me pozovete kao što ste zvali da vam odvojim širmu u unutrašnji stakleni deo ,naravno i da ste mogli da pozovete i da vratite luster a ja vama nadoknadim sve rashode i novac,što možete uraditi kada vam god odgovara,nerazumem stvarno iz kog razloga niste pozvali ili porukom naznačili..ako mogu zamoliti da pošaljete kupljeni luster a ja vama sve vaše ...

Kolekcionarstvo > Militarija | Ordenje, činovi, oznake domaće

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupovina je bila već dogovorena. Prodavac mi je nakon par dana poslao poruku da odustaje od dogovorene prodaje. Navodno je našao beretku koja je išla uz tu oznaku. Na viber mi je poslao sliku beretke i oznake. Odbio sam da prihvatim, jer je očigledno bilo da je dobio u međuvremenu bolju ponudu i da je zato odustao. Rekao sam da ću dati negativnu ocenu i obrazložio mu zašto je neistina to što navodi kao razlog. Naročito zto što sam penzionisani pripadnik jedinice, iz koje je ta oznaka. I to i činim, dajem negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.