Predrag Nicetin

Zrenjanin

Član od: 14.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pitanju su patike broj 46, to jest tako su opisane u oglasu Broj 44 je u pitanju a prodavac ne pristaje da mu budu vraćene i da vrati pare uvećane za troškove dostave.
Naravno da se neslazem sa opisanim. Patike sam kupio sebi i imajuci u vidu da ja nosim 44 a meni su prevelike onda nemogu prihvatiti da jesu 44. U oglasu lepo stoji 45.5/46. Kupac je pozvao telefonom i u razgovoru rekao sam mu duzinu gazista da je 28.5. Pored svega, rekao sam da cu ih primiti nazad bez problema ali sam se usprotivio da snosim sve troskove kurirskih sluzbi, znaci on je platio i ja cu platiti. Pa i ja sam porucivao sto stvari ovde a da mi velicina nije odgovarala i nije mi nikad palo na pamet cak ni zamenu da trazim a kamoli povracaj za Kurira. Ovaj kupac treba da kupuje iskljucivo u prodavnici. Na kraju, zasto bih lagao za velicinu???
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.