Predrag Trosic

Trstenik

Član od: 17.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Napravili smo dogovor, cekam ga da trgujemo, njega nema. Posle izvesnog vremena i mog pitanja on samo kazi prodao sam. .. da sam znao na vreme mogao sam i ja trgovati nesto , a ne njega cekati.
nikada se nismo pogodili u pogodbi i dogovorili - prosto nismo trgovali na sta se daje ocena???

Bela tehnika i kućni aparati > Aparati za kafu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od ove osobe sam kupio displej za kafe aparat. Culi smo se, rekao je da je ispravan displej. Kada sam ga probao bio je potpuno mrtav. Da bih bio 100 % siguran is imao sam jednog coveka da rasklopi njegov takav aparat da orobamo(da slucajno nije do mog aparata), i kod njega je bio mrtav potpuno. Kada sam mu javio i predlozio da mi uplati iznos koliko sam ga platio a da cu ja preuzeti troskove postarine i potroseno gorivo sto sam isao 50km da probam displej na drugom aparatu, pristao je "navodno. Proslo je nedelju dana, nista od uplate, pozvao sam ga rekao je da ce uplatiti za neki dan. Naravno nista od toga ni posle dodatnih nedelju dana. Tako da sam primoran da dam negativnu ocenu za ovog clana. Ne toliko zbog novca, nije vise to u pitanju, nego da bi ostali kupci vodili racuna prilikom saradnje sa ovim clanom. Moja preporuka, ne saradjivati
Vrednost displeja je 2000din I obeco Sam coveku da mu vratim ,a on je brze bolje potrco da oceni prodavao Sam robu I po par hiljada evra I sve je bilo ok ,vidi se po ocenama I koja roba.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.