Predrag

Beograd

Član od: 28.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za pranje i čišćenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa. nije ispostovao dogovor. nula od covela.

Uređenje kuće > Zavese i roletne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da su poslate zebra zavese, medjutim stigle nisu! Zvao sam ga nekoliko puta i svaki put mi izbaci poziv, poruku mu poslao, na koju naravno nije ni odgovorio! Nekorektan i neodgovoran! !!
U pravu ste, nisam Vas ispoštovao, žao mi je. Tih dana sam bio sprečen da radim, trebao sam Vam javiti ranije.

Alati i oruđa > Koferi i organizeri za alat

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata mi je kutija za alat drugačija od navedene i prezentovane fotografijom u oglasu.
Poštovanog kupca sam više puta zvao i slao poruke, u nadi da ćemo dogovoriti zamenu predmeta o mom trošku, ili vraćanje novca, ali nikako nije hteo da stupi u kontakt. Žao mi je zbog greške, ali da se čovek baš toliko naljuti da mi ne da priliku da istu ispravim, ne mogu baš da razumem.

Uređenje kuće > Posude za čuvanje i odlaganje hrane

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket primljen bez kabla za struju. Covek rekao da ce poslati 10-og avgusta, danas je 25-i novembar kabl jos uvek nije stigao. Ne preporucujem saradnju sa prodavcem!
U pravu ste, promaklo mi je da zapišem, žao mi je zbog greške.

Automobili | Oprema > Senzori i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Nije onako kako je opisano, pise IR kamera ali nije istina, ima obican led lampice
Izvinjavam se zbog greške, ispravljeno je, tj. uklonjeno je IR iz naslova i opisa oglasa, mada na fotografijama predmeta vidljivo je da su u pitanju obične LED lampice. Ako želite, možete vratiti predmet, refundiraću Vam sve troškove.

Kompjuteri | Desktop > Dodatna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako tezak covek za saradnju, kada sam kupovao predmet, odgovarao je u sekundi i svaki dogovor je mogao da ispostuje. Prodao mi je usb hub na kom pise da je kabl 1m, a zapravo je 20cm. Ukljucim ga u kompjuter, radi 5min, pa prestane, iskljucim ga, ostavim sat vremena radi opet. Pitam coveka lepo ako mozemo da se dogovorimo da mu vratim predmet a on meni pare. Ne odgovara na poruke, tek posle nekoliko poruka se javlja navodno nije video, a na viberu online sve vreme. Zamajavao me nedelju i vise dana, sve kao moze moze vidimo se ali nista od toga. Sad ce on verovatno odgovoriti na ovo da je prezauzet da nema vremena ni za sta, a samo treba da stane na minut jedan kad se vraca sa posla kuci i da se nadjemo. Verovatno ce i reci da i dalje vazi njegova ponuda da mi vrati pare ali od toga nema nista. Znam ja druze da si ti prezauzet poslovni covek, ali mi se cini da si pre svega ipak jedan *** . Imas par hiljada pozitivnih ocena i ova moja jedna negativna nece uticati na tvoj posao, ali neka ljudi znaju. Imas vremena, cim si na viberu non stop, tako da ta prica pada u vodu. Uzivaj u svojih 550 dinara!
Ponuda da Vam vratim novac ili zamenim uređaj je važila od početka, ali nije bilo u ponudi da moram negde da idem, zovem kad mi je usput, stanem na nekoj raskrsnici ili dolazim u Vaš kraj. To je jedini razlog zašto se nismo videli. Nemate prava slobodno procenjivati koliko neko ima vremena.

Audio > Slušalice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija vrhunska (prodavanje price), al predmet koji mi je poslao (Beats slusalice) su kineska roba koja se doslovno raspada prilikom vadjenja iz kutije! Javio sam odmah, nema odgovora. ..
Andrija, odgovor ste dobili u roku od 24 h, niste mi dali priliku da Vam o mom trošku zamenim slušalice za druge ili da Vam vratim novac. Ta mogućnost stoji i sada, ja sam Vam napisao poruku, ali nema odgovora.

Kupatilo i oprema > Slavine i baterije

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Наручио сам три предмета 14.08. (среда) добио сам одговор 15.08. (четвртак). Одговорио сам исти дан и рекао да пошаље, није послао али је рекао да ће доставити брату па да могу од њега преузети ( и ако у огласу пише да за три и више предмета иде бесплатна достава, али било ми је хитно па сам пристао, наравно нагласио сам да је хитно). Није се јављао до суботе, на последњу поруку у недељу није ни одговорио. На крају сам ишао до пијаца и купио славине.
Zdravo, uglavnom ste u pravu, ali niste bili baš precizni. U sredu ste se raspitali, a u četvrtak ste naručili, i to u 15:33 h. Nažalost, bilo je kasno da se pošalje isti dan. Da je stvar bila hitna niste naveli nigde u porukama. Da ste naručili u sredu, ili u četvrtak malo ranije, bilo bi kod Vas u petak i dostava bi bila besplatna. U petak smo se dogovorili da za vikend preuzmete slavinu na adresi bližoj Vašoj, i tu sam ja zeznuo stvar i zbog toga se najiskrenije izvinjavam. Nisam dobro organizovao tu priču i preuzimam odgovornost, ali da je krivica 100% moja, i nije baš tako. Negativna ocena Vam je na mestu, ali komentar nije. Nekako ste umotali celu priču da biste me što više ocrnili, ali verujem da to niste uradili namerno - samo drugačije pamtite situaciju.

Alati i oruđa > Ručni alat | Setovi, kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

dogovorio se da ce da salje robu, medjutim proslo dve nedelje i nista od dogovora. veoma neozbiljan i nepoverljiv orodavac. verovatno mu je suma robe koju sam hteo da kupim bila brevise malo, da bi je poslao. bez obzira da ima tolkih pozitivnih ocena, ovo je cist dokaz da polako se i nakupe i negativne. nebih preporucio saradnju
Gospodine Zlatko, Vaš komentar mi dođe smešan, zaista. Istina je sledeća: naručili ste robu, brzopleto sam prihvatio narudžbinu i rekao da ću Vam poslati, a onda sam shvatio da naručeni predmet nemam na stanju, pa sam Vam sledeći dan, uz srdačno izvinjenje, to isto javio i ponudio neki sličan set, na šta mi niste ni odgovorili. Dokaz nudim u vidu screenshot-a na linku goo.gl/qwr1wb ... usput sam pogledao i Vaš profil, vidim da imate gomilu negativnih ocena, u kojima Vaši saradnici naglašavaju Vašu nečast, i kao kupca i kao prodavca, pa ste poslednja osoba na Svetu čija mi preporuka treba. Evo, neka pogledaju članovi na linku goo.gl/8FeoQE

Igračke i igre > Edukativne igračke i igre

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Oštećena roba. Nije napomenuto.
Poštovanom primaocu je više puta ponuđena zamena ili refund novca, nije mi odgovorio. Ponuda još uvek važi, kad god da se javi. Izvinjavam se zbog propusta.

Obuća | Ženska > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako hocete da bacite novac na neupotrebljive stvari kupite od njega.
Sramota je, Darko, što ste ovo napisali. Ovih uložaka sam prodao puno, svi kupci su bili zadovoljni. Ponudio sam Vam novac nazad, nisam ni tražio da mi vratite predmet - odbili ste. Nečasno je i neljudski s Vaše strane što ste me pljunuli iako sam Vam pružio ruku, neka Vam služi na čast.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Povoci, amovi i ogrlice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost, iako sam naglasavao da mi je hitno, covek mi je rekao da ce mi se sutra javiti, medjutim i posle mog uornog kontaktiranja narednih par dana se nije javio. ..
U pravu ste, izvinite što se nisam javio. Dao sam sve od sebe, ali nisam uspeo da Vam na vreme dam potrebne informacije.

Kućni ljubimci | Oprema > Psi i mačke | Četke makaze i trimeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

cist NEPROFESIONALIZAM. BIo sam na adresi i zvao 10 puta i ne javlja se. Sramota
Sramota je što ste došli u vreme kad nismo tu, jer se prethodno niste najavili telefonom. Sve najbolje.

Uređenje kuće > Ukrasne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Drvena kutija je brzom postom poslata samo u kesu, bez zastite! Polomila se na jednom delu, a na vrhu je jos vise ostecena. Skoro da sam vise platio postarinu nego kutiju. Ne isplati se ni da je vracam. Ovo je samo neodgovornost prodavca.
Nije moja neodgovornost. Ja sam tako poslao stotinu tih kutija. Nijedna nikad nije stigla oštećena. Da ste tražili novac nazad, dobili biste ga. Nije meni do par stotina dinara. Dogovor kuću gradi, ali ga s Vama očigledno nema. Da ne spominjemo što ste mi, nakon što sam Vam paket poslao, napisali poruku, citiram i cenzurišem: --- Druze, pokazao sam ovima kutiju, njima se ne svidja jbg nemoj da mi saljes za dzabe j*bo ih otac, nista neznaju :-( ---
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.