Predrag

Jagodina

Član od: 08.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Pogonski lanci i kaiševi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

u oglasu stavljen kao nov , kais polovan istrosen

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U pitanju su bila 3 telefona za jedan telefon je garantovano da je sve ispravno sto posto i oslonio sam se na to i poverovao na reci medjutim nije bilo tako a o ostalima takodje da ne komentarisem. ..
Nisam stigao zbog posla da preuzmem paket sa postarinom od 300 u oba pravca znaci odmah LAŽ nije zeleo da me istolerise sa veoma arogantnim nastupom na sta sam ja odreagovao cak sam.i pretnje dobio za koje se ne sekiram ni malo .Clan sam 8 godina najmanje desi se coveku da je u poslu to je zivot ., ovi NOVOPECENI clanovi jedva cekaju da sude nekom.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan nije preuzeo robu Vredja i jos kaze pa sta je 600 dinara a tih 600 Dinara ja moram platiti postarinu. Znaci neka plati predmet unapred pa mu saljite . Covek neposten i ovaj broj telefona noje njegov vec od deteta nekog. Strasno . Totalno neposteno i jos vredja . .. Ali ok necu propasti za 600 Dinara ali pazite se da nebi kao ja proali ivredjani ida ne preuzmw paket jos mi je rekao pa sta ima vese sto nije preuzeo . Strasno . .Velika 0 Za ovog.
Nisam stigao zbog posla da preuzmem paket sa postarinom od 300 u oba pravca znaci odmah LAŽ nije zeleo da me istolerise sa veoma arogantnim nastupom na sta sam ja odreagovao cak sam.i pretnje dobio za koje se ne sekiram ni malo .Clan sam 5 godina najmanje desi se coveku da je u poslu to je zivot ., ovi NOVOPECENI clanovi jedva cekaju da sude nekom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.