Predrag

Beograd

Član od: 08.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Neispravna foto oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan je naveo da je maticna ploca neispravna i da se moze iskoristiti sve ostalo, citiram: objektiv, zoom, displey, blic. .. Kupio sam novu maticnu plocu, ali ni objektiv nije ispravan, da bi mi kasnije Predrag javio da je neko nestrucan cackao i da je sprzio maticnu plocu i da posle nije uspeo ni da upali aparat. Pristao sam na svaki dogovor, da vratim aparat i da snosim sve troskove postarina, ali doticni mi se ne javlja na telefon vise i odbija svaku komunikaciju. Slucaj ce biti prijavljen policiji.
Potrudio sam se da bude zadovoljan ali nije vredelo. Baš kao što je rekao "može iskoristiti" a on uhvatio da popravlja aparat koji je za delove i to je nekim čudim već unapred imao kupljenu ploču sa ebay-a. Žao mi je što nije zadovoljan jer bilo šta da iskoristi od delova već mu se isplatio. Popravka mu nije uspela pa bi da vrati. Šta su mu radili ko to može da utvrdi uopšte. Nisam pristao na njegov predlog a poštarinu sam ja već platio. Na svaki poziv sam mu uredno odgovorio po pola sata a jednom kad mi je bio zauzet telefon u radno vreme je odma digao frku i neprimerene poruke u nepristojno vreme. Verujem da mi je negativnu zalepio u afektu jer sam sve ispoštovao, opis je bio adekvatan stanju, u rekordnom roku bezbedno poslato, i potrudio se da mu pomognem sve što mogu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.