Premium PC Bačka Palanka

Bačka Palanka

Član od: 30.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komponente ugrađene u kućište ne odgovaraju opisu sa oglasa, oštećene su. Oštećeni su pinovi na matičnoj ploči za grafičku kartu, polomljen gržač za SATA kabal na hard disku što je nadomešteno silikonom. Dalja komunikacija sa ovim članom nepristojna.
1. Svi uredjaji iz nase ponude se prodaju u 100% ispravnom stanju i politika firme ne dozvoljava drugacije 2. Racunar je proveren pre slanja, poslat u ispravnom stanju ( ostale ocene su dokaz naseg nacina poslovanja) 3. Nasi kupci imaju garanciju 10 dana na robu (polovna) gde se obavezuju da postuju pravila garancije. Kada je kupac prijavio reklamaciju (koja apsolutno nema veze sa pomenutim problemom u datoj oceni) mi smo mu ponudili da uredjaj vrati tj posalje na servis. Kada je racunar stigao u servis uvidjeno je da su nalepnice nase firme koje su nalepljene preko SRAFOVA kucista OSTECENE, sto znaci da je kupac racunar OTVARAO svojevoljno i automatski gubi garanciju, iz cega proizilazi da je sam ostetio ono sto je i napisao, a da pomenuti kvar zbog koga je prijavio reklamaciju(pregrevanje) apsolutno nije bio uočen 4. Ponudjen je servis, kupac je odbio i vracen mu je racunar u stanju u kom je nama poslat. Svi nasi uredjaji mogu se licno preuzeti tj pogledati bez obaveze kupovine. Nema razloga za bilo kakav vid manipulacije kupaca. Kp tim treba da zastiti prodavce od “rekla kazala” kupaca. Pogledajte nase ostale ocene i proverite ko je zapravo upravu. Srdacno, PC MASTER SHOP
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.