Premium Tehnika Šabac

Šabac

Član od: 15.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Bazeni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bazen mi je predstavljen kao totalno nov, zajedno sa pumpom i pokrivace (koriscen samo par dana). Pumpa je stigla neispravna, kontaktirao sam prodavca i dogovorili se da podelimo troskove popravke, par dana nije uplatio iznos, u medjuvremenu se ispostavilo da i bazen pusta negde. O svemu sam ga obavestio, a on mi je ispricao pricu da je manje dobio otkup nego sto je napisao ( ne znam kakve ja veze imam sa tim) a i iskreno, nemoguce je da vam kurirska sluzba preda robu a da ne platite koliko treba. Sve u svemu, i ako ima veci broj pozitivnih ocena, ipak mozete naici na veoma neprijatno iskustvo. Narucio sam i platio onako kako je dogovoreno, a dobio sam neispravnu pumpu i busan bazen. .. .. Ja bih se ubuduce klonio poslovanja sa ovakvim clanom
Prihvatio sam da mi se vrati pumpa i ja da je platim ali gospodin hoce da zadrzi pumpu a i da dobije pare.Bazen sam koristio 10 dana,kada ga je dobio rekao je da ga je napunio i da je sa njim za dovoljan ali pumpa malo radi malo ne,pa mi je onda rekao da je pumpu popravio. Ovaj jedna negativna mi nista ne znaci naspram svih ovih srecnih ljudi koji su trgovali samnom. Neko mu se na mom mestu ne bih ni javio koliko je lik slao poruke ne bi li mu vratio pare za pumpu a moju hoce da zadrzi....Mudar mladic ali za nekog tamo ?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.