ProAlat

Beograd | Voždovac

Član od: 23.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam napajanje koje je kako je napsao prodavac Novo i sa svim kablovima. Napajanje koje je stiglo je korisceno i nema kablova za maticnu plocu a kablovi za cpu i gpu su sa drugog napajanja uopste ne pasu. Kada sam to rekao prodavcu rekao je da zna da je sve poslao i da je sve tu i blokirao me nije ni pokusao da nadje kablove ili vrati novac
Ne bih odgovarao na ovu ocenu coveku koji je bio upisan jednim imenom, na drugo ime mu slao, pa sad promenio ime ponovo. Za mene je to dovoljno. A o napajanju i kablovima mogu da kazem samo da je sve bilo novo i stojim iza toga. Stavljam ovo na cast njemu. Pozdrav

Kućni ljubimci > Psi | Molosi i švajcarski pastirski

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, pre mesec dana sam dao Nemanji stene za hard disk od 4tb koji je u oglasu stavio da je nov, nikad koriscen, i lepo ga pitam kad sam uzeo, da li da ga prikacim na racunar da vidim da li je radio, da li je nov, potvrdjuje da je nov, okej, stajao kod mene do juce taj hard i nadjem kupca za njega, covek mi trazi sliku iz hdd seintela, ja prikacim , kad ono hard radio 700+ dana, lepo mu se javim i kazem problem , kaze proslo je mesec dana , od te price nema nista, PA NISAM MOGAO ZA MESEC DANA DA KORISTIM HARD 700 DANA. Hard nije neispravan, ali nije nov, sto znaci da mu cena nije ista, racunali smo u 100e , sto znaci da sam ja u minusu, hard disk ima serijski broj, imam slike, imam poruke, to ne moze da se zameni. Ne preporucujem sa njim saradnju dok se licno ne uverite u bilo sta sto prodaje, nikako verovati na rec. Ja cu dalje preko KP da prijavim, jer sam ostecen za ne malu sumu.
Dovoljno je sto se javlja posle mesec dana sa pricom ko zna kojom. Dobio je disk u kutiji sa svim kablovima, nov. Tvrdi da je radio 700 dana. To su dve godine, disk je u potpunisti bio nov kad mu je predat. Nakon mesec dana sta je slikao i prikacio to vec nije moja stvar.

Industrijska oprema > Mašine | Razno

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bezi te od njega. . prodaje jedno a salje drugo. .! !! nejavlja se na mobilni izbegava svaki kontakt, a posle vas i blokira da nemoze te d se javljate na poruke preko kp.
Necuveno! Sve sto smo se dogovorili to sam i poslao. Nista nisam zaboravio i sl. Ja ne znam sta ovaj covek hoce. Zatecen sam Ali neka, moje pozitivne ocene govore da sam uvek bio korektan. Nek ti je na cast druze!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.