Processor

Beograd | Palilula

Član od: 01.08.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Zanati | Krojačka oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac Nebojsa je porucio zeljeni predmet, ostavio mi je svoje podatke na koje da posaljem paket. Paket je poslat Post Express-om, javljeno mu je KP porukom, takodje i SMS porukom da je paket poslat i da prispece posiljke ocekuje sutradan. Ni na jednu poruku nije odgovorio, niti je ulazio na sajt. Paket nije preuzeo na dan prispeca, iako mu je stigla poruka od Post Exspress-a. Javio se tek nakon 4 dana da nije stigao da preuzme paket i da su mu stigle poruke i da ce pokusati da ga preuzme njegov komsija sa njegovom licnom kartom. Medjutim to se nije desilo. Paket je stajao 5 radnih dana u Posti (7 dana racunajuci i vikend) , ali se nije udostojio ni tada da ga preuzme i pored obecanja. Paket mi se vratio i platila sam duplu postarinu, za koju mi nije namirio troskove. Nikako ne prepocujem saradnju sa ovim clanom! !!
Jesam poručio restlove ,ali sam i pitao za crnu boju. Takodje sam rekao da mi paket stigne u subotu jer radim po ceo dan u toku nedelje Paket je stigao u ponedeljak tako da nije postojala mogucnost da preuzmem robu.U naeednu subotu je vec vracen paket Osobi se verovatno bas bas zurilo da posalje paket.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.