Prodaja bicikli

Novi Pazar

Član od: 24.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost slika se razlikuje od onog sto je stiglo. Dogovor je bio da posalje delove ali se nije ostvarilo i trazi bicikl nazad. Ne mogu da vratim kad sam vec na gubitku za osnovni servis lanac, sajle i gume. U najgoru ruku da vratim bicikl treba da ostanem kratak 20€ i dostava.
Svetu se ne moze ugoditi!,na svsku primedbu kupca ja sam tu,ako se ne svidi nekom neki detalj na bicikli ja sam tu da se roba vrati.. OVAJ KUPAC JE NASAO PO NJEMU NEKE MANE NPR:TREBA DA SE PODMAZE LANAC I POTREBNO JE OPRATI BICIKL,AKO SU TO MANE ONDA SAM MU UVALIO BICIKL!! ALI KAD SAM MU PREDLOZIO REKLAMACIJU ON JE ODBIO ALI JE TRAZIO DA MU POSALJEM 20E ZATO STO JE PODMAZAO LANAC,HAHAH SMESNO ZAR NE? Druze mozda si ti navikao da ucenjujes ljude ali si naisao na nekog ko ima stav prema takvim kao sto si ti!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.