Prodaja Garderobe i Obuce

Beograd

Član od: 01.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko ima 100 pozitivnih ocena ne znam ni sam na koju foru. Porucio je duks koji na kraju nije hteo da kupi, platio sam dostavu i duks o mom trosku, ali svakako nema veze duks cu prodati. Sve bi bilo okej i ne bih mu ostavio negativnu da se javio ili odgovarao na poruke. Bilo je dovoljno da mi samo napise da nece da me ne zavlaci jer sam vec imao priliku da ga prodam ali sam ga cuvao za njega. Pravio se da ne moze da odgovori i nije se javljao na telefon, pa sam ga zato zvao sa drugog broja i odmah se javio jer je mislio da ga mozda zove neko za njegov oglas. Izbegavati ovakve ljude u širokom luku. Ako neko zeli dokaz o svemu sto pricam moze da mi se javi poslacu mu Screen Shotove.
Zaboravio je da napise da mu je trenerka losa kopija i da zato nije ni preuzeta. Da ni sitni detalji nisu odradjeni nego samo logo stavljen. Napisao sam ti da prodas trenerku.

Odeća | Muška > Prsluci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan, nije poslao paket, ne javlja se na telefon i ne odgovara na poruke
Dogovor, kakav dogovor? Nisam znao da se danas ocene daju ako se nesto ne proda. Prevario te nisam novac ti ukrao nisam nikakva ti pakost nacinjena nije. Ako ti prsluk nisam mislio tj prodao onda sam imao razlog za to. Ako ti je lakse sa negativnom neka ti bude. Pozdrav

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PREVARANT, IZBEGAVAJTE SARADNJU SA NJIM! Prodao mi je duks za koji je rekao da je bez mana i oštećenja i u odličnom stanju, duks kada mi je stigao bio je pun rupa, bukvalno 7-8 rupa ima od kojih je jedna toliko velika da skoro 2 prsta mogu da proturim kroz nju! Kada sam mu se javio, prvo mi je napisao da nije znao da postoje te rupe, kasnije kaže nije to bilo, ne bi on tako poslao, posle toga ne odgovara više na poruke. Ko god sumnja u ovo što sam napisao, neka mi se javi da mu pošaljem slike kao dokaz. Od srca vam savetujem da ne trgujete sa ovom osobom, stvari za koje napiše da su nove su zapravo polovne i oštećene.
Duks je proveren pre posiljke, rupa kroz koju si ti gurnuo prste nije postojala dok je duks bio u mojim rukama. Kazes da je odeca polovna? U oglasu je navedeno bilo KORISCENO i pisalo je da je duks NOSEN. Odeca na mojim oglasima koja je nova dolazi sa etiketom i pise da je NOVO. Ti si kupio duks koji je POLOVAN sledeci put citaj pre kupovine jer za pismene pise.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj prodavac ima srecu jer je nasa komunikacija bila preko vibera, pa ne mogu da ga prijavim, inace bi vec sad bio blokiran. Stvarno ne znam odakle mu ovoliki broj pozitivnih ocena koje su uspele da me zavaraju i navuku da narucim od njega trenerice, koje su na slikama koje sam dobio od njega bile potpuno nove, a trenerice koje su meni stigle , su bile cele izbuseenee i unistenee, u stanju u kome ih niko ne bi obukao ni jednom. Opet ponavljam, zao mi je sto nasa komunikacija nije bila preko kp, pa da mogu da ga prijavim. CUVAJTE SEE ovog prodavca ! !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.