Prodaja i zamena Satova

Novi Sad

Član od: 17.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

BEŽITE ŠTO DALJE OD OVOG PRODAVCA, JEDNO PRIČA I ŠALJE U PORUCI, A KAD VIDITE UŽIVO, PRODAJE KRŠEVE OD TELEFONA. NEGATIVNA OCENA KAO KUĆA 100--------------
Zena je nervni bolesnik i to je za sebe sam napisala sto sam i dokumentovao slikom poruke koju mi je poslala. Znaci nije uvreda nego istina.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorena je prodaja, a onda je prekinut svaki kontakt, iako je kurir danima ocekivan.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio Sam navedeni telefom kako stoji u oglasu potpuno ispravan. dobijam telefon raskopljen sa desne strane gde je I dugme udubljeno za pojacavanje zvuka . .kojom je ovaj covek ili zena prikrio solikonskom maskom . otvaram telefon baterija nije od HTC vec neka kineska . .punjac dobijam obicni koji ne moze da puni telefon . a sto je najjjgore kleo mi se u decu da je telefon ispravan 100% kaze meni porukom. (ogradjujese kako je meni poslao telefon na rec . kako je tek video da ja Nemam ocena) eto I ja se ogradi . on je nenad. .paket salje . sofija bolinovska . neverovovatno. pitam ga ja za ove 4 negativne sta ima reci . .Kaze ma pusti sitnice. to Su za njega sitnice varati postene ljude . .izbegavajte ovog clana pod HITNO. .
Treba da Vas je sramota. Koristite 3 imena a umesto Sladjan stavili ste Sladjana da bi lakse prodavali. Dali ste mi negativnu ocenu jer sam Vam umesto polovne baterije koja drzi 12 sati kupio novu za 1000din ? Ili sto sam Vam umesto polovnog poslao nov punjac? Kazete da nesto krijem futrolom a svih 10 slika mog telefona su bile bez futrole. Futrolu nigde nisam ni pomenuo,poslao sam Vam je kao poklon ! Nemate ni jednu ocenu i poslao sam Vam na rec i opet nevalja? Da sam ti ga poklonio opet nevalja ? Sram te bilo !

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na telefonu pored slusalice. .. nije radio ni zvucnik *to nije bilo navedeno u oglasu. .. . ssramota, NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU SA OVIM CLANOM!
Ovo je stvarno sramota...Telefon si pruzeo licno sa dvojicom drugova i isprobao da bi mi posle nekog vremena rekao da neradi zvucnik koji je radio prilikom preuzimanja i onda mi posle 2 meseca iz nekog razloga dajes negativnu ?

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pored mana koje je naveo u opisu oglasa, uredjaj ima jos 20 min. .. Stvarno je sramota za koje smesne pare se ljudi nisko spustaju i brukaju. Izbegavati svakakvu saradnju sa korisnikom! A korisniku zelim da se lepo sluzi sa telefonom koji sam mu ja poslao.
Napisao sam sve mane telefona kao i u dodatnoj komunikaciji pojasnio da treba maska da se promeni da ne bi bilo zabune. Zao mi je ako niste zadovoljni ali stvarno nemozete da ocekujete nov Htc za 4000 din..Sve sam lepo napisao i opisao . Za poluispravan telefon kojem sam naveo nedostatke,dajete mi negativnu. Svasta.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kazao mi je da je mobilni kao nov, da bukvalno nije ni koriscen, tako sam ga i platio. .. Cim mi je mobilni stigao primetio sam da staklo na mobilnom ne lezi kako treba. tog trenutka sam ga zvao , poslao poruku , nije odgovarao. .. sutradan sam ga zvao i slao poruke gde je on izbegavao da odgovori. .. telefon sam odneo u servis, sredili su mi da staklo od ekrana ne zjapi kao sto sam ga dobio , ali su mi i rekli da je mobilni otvaran i menjan mu ekran. Ne preporucujem trgovinu sa ovim covekom. .. .
Ovaj momak prica neke nerealne stvari.Prvo, telefon je preuzeo licno u N.S. i uverio se u ispravnost istog. Posto i sam radi sa telefonima nisam hteo da uvazim reklamaciju jer neznam sta je u medjuvremenu radio sa njim a ta prica da je staklo odlepljeno je laz jer bi to video kad ga je licno preuzeo a uz to telefon je Nov i dobio je uz njega fiskalni racun i garanciju. Jedno jako lose i negativno iskustvo.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon stigo a kartica od 8g ne i posle par dogovora dace poslati i daje poslo nikad nije stigla ni posle 25dana nije neka vrednost al dogovor je dogovor cekosam do sad al nista veliki minus
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.