Prodaja Online D-J

Subotica

Član od: 08.04.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon dogovora oko porudzbine artikla i velicine koja mi treba saljem podatake moje za slanje paketa. Prodavac me dan kasnije obavestava da nema velicinu XXL koju trazim i nudi mi XL gde mu ja odma kazem da mi ne odgovra xl jer mi je premalena i saljem da sam viskok 190 cm i tezak 97 kg . On na svoju ruku salje taj xl bez da me je obavestio da je poslao paket Nakon sto mi stize paket placam , otvaram i cudim se zasto je poslat i naravno velicina je ta pogresna. Odmah kontaktiram prodavca zasto je poslat paket sa pogresnom velicinom on prica pricu kako su NEKI TAMO poslali nije on, nesporazum je , ONi misle da meni odgovara ta velicina . Odmah mu trazim da mi posalje adresu da vratim paket na sta mi on odgovara da ce videti, pitace te NjEGOVE tamo , videce sta moze salje mi poruke kako po katalogu xl treba da mi odgovara , u sustini odma mi je jasno da izbegava vracanje paketa Nisam narucio robu od OVIH, ONIH, NJEGOVIH tamo isl nego od njega direktno i ovo je klasicna prevara ! Imam kompletnu prepisku sa prodavcem ovde na KP poslacu je i admim timu da se kupci zastite od ovakvih osoba.
Kao prvo i osnovno ja sam SARADNIK i nemam uvid u robu odakle i kada se salje dok mi dobavljaac nejavi da je poslato.Javljeno mu je da nema velicina koju trazi i stavlljene mere u porudzbini.Drugo niko nije lud da da adresu saradniku a sam neznam odakle se salje.Trece ponudjena mu je zamena i ponudjeni modeli dostupni sto stoji u prepisci sa clanom a on na to PRETI.Covek jednostavno nerazume sta znaci saradnik uopste.Kaze da je klasicna prevara sto i nije.Kad je neko prevaren salje se sasvim nesto drugo od porucenog.Njemu je poslata treberka koju je i porucio tako se i nosi ima ranflu dole.Sada zbog pretnji dobavljac nece i nesme da daje adresu za zamenu sto je i u pravu.Sto dalje od ovakvih clanova on i nezna sa kim se zakacio pa preti a sve je saznato ko je on i sta je.Dno dna od coveka!!!

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Naušnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prvi put dajem negativnu ocenu, ne zato sto mi je stalo do simbolicne cene predmeta, nego zbog prodavca koji me pravi budalom. Mindjuse koje sam porucio su stigle jedna sa otkinutom alkom druga samo sto nije otpala. Prodavac me ubedjuje da minsjuse i nemaju alku za kacenje, jedino drugo resenje je da detetu zalepim mindjusu za uvo.
Uz duzno postovanje ponudjena vam je u zamena sto se vidi i u prepisci cak bi vam se i novac vratio vi necete ni to vec dajete negativnu ocenu koja je neosnovana i bez razloga.Zakljucak neosnovano i bez ikakvog razloga data negativna ocena.Drugo ja sam saradnik nemam uvid u robu i nesaljem istu vec radim na procenat sta mi kazu ja to prosledim kupcima normalan covek to razume.Trece tacno je da mindjuse nemaju alku tu vec je sasvim drugi princip kacenja glupi ljudi naravno to i neznaju pa dele negativne ocene dalje od ovakvih cepidlaka kao sto je ovaj clan...

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa, sramota, pre pola sata kaze poslat paket juce preko post expresa, a onda sledi poruka nema ih u magacinu i nisu poslate. Kakvi ljudi, ne mogu da verujem. Nisu ove negativne ocene do sada slučajne. UZAS! !! !!
Evo i ja da odgovorim na ove optuzbe ovog korisnika.Kao prvo kada je NABAVKA u pitanju nezna se stanje nisu nasli u nabavci i naravno nisu poslali.Drugo ja sam saradnik i nisam kriv ovde nista.A druge negativne su date zbog vas i vas slicnih koji pojma nemaju sta je NABAVKA a kamoli nesto vise o onlajn prodaji.Bespotrebno data negativna ali dobro ovakvih clanova ima svuda pa me i necudi sto daju negativne.Dalje od ovih clanova!!!!

Odeća | Muška > Donji veš i čarape

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prva negativna ocena koju dajem za prethodnih 8 godina na KP. Kada sam poručivao, pitao sam da li artikal koji dobijam ima neki znak na sebi ili je bez znaka, dobio sam odgovor da artikal nema znak, to mi je jedino bilo važno i naglasio sam. Nakon skoro 2 nedelje čekanja pošiljke, koja bi trebalo da stigne u naredna 2 dana ukoliko je poslato na vreme, ja dobijam artikal sa znakom. Javio sam se da nisam zadovoljan, da dogovor nije ispoštovan i da želim da vratim porudžbinu, to nije bilo moguće i dobio sam odgovor da sam dobio kvalitetni artikal od onog koji sam poručio, još treba da budem zadovoljan. Vidim da su i ostali istih sličnih problema sa ovim prodavcem, jedno piše, drugo dobijete. ..
Gospodin je dobio sta je i porucio.A on sto nije zadovoljan to nije nas problem.Ja sam saradnik ne i vlasnik robe koje prodajem.Mogla je zamena istih naravno uvek moze.Krajnje nekorektno i nije za negativnu ocenu.Drugo ostali clanovi krajnje nezadovoljni i neznaju nista drugo nego da piskaraju i daju negativne.Tako da sa ovim i slicnim clanovima sto dalje.

Nega i lična higijena > Oprema za pedikir i manikir

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Užas, ja sam naručila protezu(navlake sa traakicom kao na slici) kkoja se stavlka preko svojih zuba, a dobila sam snapon smile. Artikal nema veze sa slikom iz oglasa, upozoravam vas e KUPUJTE snap on smile jer je plastika, kojom ne možete da govorite, samo možete da se smeškate i to je to!
Za taj novac od 1500 din se nemoze kupiti akrilne navlake.Gospodji su ponudjene kvalitetnije navlake od 2500 din ili 4000 za obe navlake.Tako da neosnovano data negativna ocena.Drugo nisu plastika vec silikon.Navlake sluze ne da se jede sa njiima vec kao ukras.Nismo imali losih iskustava do sada.

Nameštaj > Garderoberi i ormari | Klizni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dva dana me vara kako je poslao pa nije, paje na carini pa ovo pa ono. Strasno od takvih prodavaca sto dalje.

Oprema za poslovanje > Fiskalne kase

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedno pise i prica a sasvim drugo se salje. Navodno je on iz Subotice a roba se salje iz Beograda. Njegovo ime je Dejan Stanisavljevic, a na otpremnici bexa pise Jordan Zivanovic, Gandijeva 156 i kontakt telefon nema. U oglasu je pisalo da je bar kod citac bezican i da ima stalak. Stigao je bar kod citac ali na kabl i bez stalka. Kada sam ga zvao nije se javljao samo pisao poruke kako on nije kriv i da on ne salje nego neko drugi. Alo druze ja sam od tebe narucio ne od nekog drugog. I preko poruke posto ne sme da se javi je odbio da vrati novac a da mu vratim robu. Slucaj ce stici do dnevnika. A doticnog cemo i licno potraziti. Principa radi. A da ne zaboravim da je cena bila 2800 a postarina 372 dok je ukupno sa postarinom otkup stavljen 3300. .. .Cuvajte se!
Bespotrebno sam dobio negativnu dobio je to sto je porucio a to sto pise drugo ime i prezime to salje dobavljac a ne ja ,ja sam samo saradnik tog dobavljaca toje ime i prezime tog dobavljaca i sa postarinom je 3300 a on sto ne razume sta znaci saradnik ja para da mu vratim nemogu jel ja te pare nisam ni uzeo pazite se svi ovog clana izvredjao meje i svasta mi napisao.A poslat mu je predmet koji je i trazio.Namazan i bezobrazan obratite paznju!!!!Nula od coveka
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.