Prodaja Online

Vranje

Član od: 18.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj clan, porucio je pantalone, uredno sam obavestio kada i kojom sluzbom sam poslao, clan nije preuzeo paket, vratio mi se i platio sam duplu postarinu 770 dinara, obavestio sam ga o tome na Viber jer me je blokirao na KP (samo on zna zasto) i kulturno ga zamolio da mi refundira nacinjenu stetu koju je prouzrokovao, ali on to nije ucinio.
Ovo je cista laz,niko od kuria me nije zvao ma telefon niti bilo sta a ponajmanje prodavac! Ne bih preporucio ovog clana za saeadnju veoma neodgovoran a pritom nimalo jeftin!

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

LAZOV. Trazio da mu javim kad posaljem i kako ce "Javiti kad stigne" . . . paket je stigao u Vranje i stajao u posti NEDELJU DANA, nije ni pokusao ocigledno da ga preuzme jer mi se paket vratio sa recima postara da "covek nije prezue i da trebam da platim duplu postarinu" . .. tako da, ima vec 3 negativne evo mu i cetvrta, zasluzeno.
Ovo je cista laz,cekao sam paket niko iz poste me nije kontaktirao,ne vidim razlog zasto ne bi uzeo paket ako sam vec porucio,molim admine da mi se skloni ocena negativna jer me niko nije kontaktirao iz brze poste.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon u opisu SAMO prslo staklo. Telefon se restartuje, blinka displej, cim se ugasi displej mora se upaliti ponovo, ima jedan mrtav piksel. Samo si sebe ostetio Bojane, zao mi je.
Ne smazem se sa ovim korisnikom,slike telefona sam mu slao na VIBER i cuo sam se sa njim preko VIBERA kao sto je stojalo u opisu oglasa sve je isto i na telefonu,e sad sta je on radio telefonu ne znam pole nedelju dana se javlja lik i kaze da se telefon restartuje i gasi,trebao si odma da posaljes telefon nazad ako si odma video da se restartuje,a ne posle nedelju dana da se javis i da das negativnu ocuenu....POZZZZZZ

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije u redu stvarno sat nije kao iz opisa em sto je izgreban em sto ne radi stoperica, narukvica je raznjakana. Posto mi je poslao sat iskljucio je telefon i blokirao me na kp poruke. Ne preporucujem saradnju sa korisnikom, znao je u kakvom je stanju sat a napravio se lud i uzeo pare, ja sam ga ispostovao 100%. .. .NEGATIVNA
ovo je stvarno sramota da admini na KP nista ne reaguju povodom ovih negativnih ocena,ovde svako ocenjuje svakog po njihom misljenu a ne gledaju kako i sta kupuju pa kad stigne e ovo e ono!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek se javio, rezervisao telefon, kaze "100% uzimam sutra, evo pogledaj ocene, sve pozitivne, vidis da nisam prevarant". .. A prodje vec 5 dana, ne odgovara na poruke a procita ih, toliko o tome, tako da ne bi mogao vise da govori ljudima kako ima sve pozitivne ocene i da rezervise stvari, evo mu i jedna negativna, zasluzena, da bi ljudi znali koliko vredi ta njegova rec na koju se poziva.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.