Prodaja ps4 igara

Novi Sad

Član od: 11.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa čovekom sam menjao igrice za sony nakon nekog vremena on je počeo da ulazi u igre koje je meni dao i ja sam mislio ok možda nema čovek sta da igra, međutim sada nakon godinu dana igre su nestale i šifre na nalozima su izmenjene kako na onim koje je on meni dao tako i na onim koje sam ja njemu dao! Kada sam mu to rekao on je bio u fazonu šta mene briga ja i ne igram igre više. .. Eee pa druže moj ima da te bude briga jer idemo na sud a ti ćeš da platis sve sudske troškove kao i troškove mog advokata plus ćeš morati da mi nadoknadis novac, a bonus će biti ukoliko sud odluči da sa gradjanske parnice podigne i krivičnu parnicu pa te rebnu. .. . Ne preporučujem saradnju sa njim! Ocena za saradnju 0!
Jako mi je žao što sam imao pre godinu dana saradnju sa ovim članom koji mi je ničim zasluženim dao negativnu ocenu. Više puta sam mu pokušao objasniti da je osoba koja nas je obojicu prevarila prvo sa profila "Ana" a zatim sa profila "Marija" pošto je izmenjala šifre igrica, ugasila te profile. Sada i dalje verovatno vara neku drugu decu sa nekog desetog profila. Siguran sam da mojih 45 pozitivnih ocena puno govori o meni kao članu KP-a i uprkos ovoj lošoj oceni neću uzvratiti na isti način. Želim svima da nikada ne dodju u kontakt sa zlonamernim članovima KP-a!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.