Prodaja svega i svacega

Šabac

Član od: 01.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog prodavca u sirokom krugu! Telefon mi je navodno poslao kurirskom sluzbom, nakon 7 dana, isti ne stize na adresu. Zvao sam ga, dopisivali se, navodno greska kod BEX-a, kaze da je sve ok i da ce stici; da bi nakon 10 dana cekanja, rekao da mu je telefon vracen i da ce ga ipak ostaviti sestri; a prodao ga nekom drugom! Imam i poruke da sve ovo i dokazem!
Ja ne vidim svrhu davanja ove negativne ocene, davati negativnu ocenu za gresku kurirske sluzbe... Ja ne mogu da verujem. I da kada su mi vec vratili telefon odlucio sam da ga zadrzim i o tome sam obavestio kupca. A za Bex kurirsku sluzbu ja nisam odgovoran... Mislim da moje pozitivne ocene govore dovoljno. Ova negativna ocena mi ne znaci nista. Hvala i Pozdrav.

Automobili | Oprema > Obavezna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost ovog člana treba izbegavati u širokom luku. Na KP je stavljena jedna slika kompresora za auto, a poslat je sasvim drugačiji ko bajagi ovi su bolji, od dva komada koje sam kupio jedan je neispravan, član ne prihvata reklamaciju sa izgovorom da je roba probana pre slanja, i da ne odgovara za probleme u transportu. Na oba kompresora je bila zaštitna markica na kablićima, što znači da nikad nisu korišteni, taj neispravan sam otvorio i video da je isti bio u nekoj žešćoj vlazi, komplet iznutra je zarđan i zapečen nemože da se pokrene, ja za 10e koliko je plaćen neću propasti ali mi je krivo. Slike mogu da pošaljem, kao što sam poslao i članu koji i pored toga nije uvažio reklamaciju. VELIKI MINUS.
Stvarno ne znam u cemu je problem, i sami kazete da je na oba kompresora bila markica sto znaci da su kompresori NOVI, kao sto je i bilo navedeno u oglasu. Znaci ja sam trebao polovnjake da vam posaljem a lepo sam naglasio da su kompresori novi nekorisceni i nigde nisam napomenuo da sam kompresore isprobao jer je to ne logicno,zasto bi trosio tecnost koja se nalazi u njemu kada se to prodaje ? Takodje 10e je cena ovog uredjaja, ja prodajem stvari koje idu i po nekoliko stotina eura,zasto bih ja rizikovao sa vasim kompresorima od 10e,koji su bili novi ali vama to smeta. Sledeci put trazite polovne stvari na pijaci nemojte kupovati stvari ovde, hvala. Nista necu propasti za ovu negativnu ocenu,ali ne zelim da me iko gazi. Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.