Prodaja Zamena Kupovina

Zrenjanin

Član od: 02.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KRAJNJE NEOZBILJAN ČLAN! dogovorili se mi sve, ja njemu pošaljem računar, on meni pare kad mu stigne. .stigne njemu računar, ne preuzme ga. .i kaže nije stigao. .i 10 dana otprilike stoji u pošti i svaki dan govori da ce sutra otići, i onda svali sve na poštu. i na kraju ga ni ne preuzme i meni se vrati pa ja plaćam duplu poštarinu. SRAMOTA! IZBEGAVAJTE GA, a njemu treba da se obriše nalog. .

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

lik naručio robu kad je stiglo ne odaziva se niti se javlja u poštu da preuzme paket. ne govori istinu priča jedno radi drugo. IZBEGAVAJTE GA U ŠIROKOM LUKU
postovani gospodine, ja sam vama lepo rekao sta je problem i da sam ja u posti podneo pismeni prigovor. s bozirom da ste se poneli krajne nekorektno ja sammo cekam da mi stigne odgpovor kako bvvih poslao KP u tiketu da se utvrdi da nije moja krivica a vi posle gledaqjte sta ce te jer za ne osnovano ocenjivanje se suspenduje nalog. prijatan dan i sve naj bolje

Mobilni telefoni > Meizu

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ponudio coveku telefon, rekao mi je kad da mu posaljem u sredu i dogovorili cenu. Paket mi se vratio posto doticni kaze da nije nista narucio. Na poruke ne odgovara i koristi dva broja telefona. Pre bilo kakve saradnje, traziti pare unapred kao sto on trazi za svoje stvari!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.