Prodaja

Niš

Član od: 20.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE PREPORUČUJEM SARADNJU SA OVIM ČLANOM! !! Dečko je hteo zamenu za moj telefon, dogovorili se oko doplate, našli se i gledali telefone. Tada je tražio da pogleda moj lični telefon koji nije bio predmet zamene. Ja sam mu dao da pogleda tom prilikom mi je oštetio telefon, skinuo zaštitno staklo sa telefona BEZ MOJE DOZVOLE. Pokušao da vrati ubedjivao me da će sve leći na mesto, ali naravno da nije. Nisam hteo da pravim problem pokušao sam da ga kontaktiram da to rešimo na obostrano zadovoljstvo. Nisam neko kome je stalo do novca, ali bezobrazluk sa njegove strane me je iznervirao, pritom to staklo košta 2000 dinara i nije mala svota novca. Ne odgovara na poruke, a otvara ih, ne javlja se na telefon. NIKAKO NE PREPORUČUJEM SARADNJU! !!
Kakve veze ima tvoje staklo sa nasom zamenom da bi davao negativnu ocenu,i pritom kad sam pogledao taj tvoj telefon kad sam skinuo silikonsku zastitu i kada se malo podiglo zastitno staklo i usao vazduh vratio si ga i rekao da nema veze i sad ovde dajes negativnu ali ok.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.