Prodaja

Novi Sad

Član od: 06.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručila sam sočiva za kameru, na slici na oglasu je prikazano kako ispada slika "jasno, cisto i uvelicano" (slike preuzete sa interneta) Zao mi je sto ne mogu da ubacim slike kako zapravo izgleda mutno i uzasno, strasno! Pritom jedno sočivo i ne odgovara stipaljkici koja se zakači za telefon

Foto-aparati i kamere > Stativi i glave

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam prodavca se da se vidimo u Novom Sadu radi primopredaje reducira srafa. Odgovorio je da moze i odgovara mu vreme jer "ce tad biti u blizini". 10 minuta pre dolaska sam se opet najavio kako se ne bi cekali (poruka na koju nije odgovorio) i kad sam stigao na adresu, zvao sam ga i on je opusteno rekao "eee pa ne mogu sad nikako jer sam ostao u drugom delu grada". Ovo je vec drugi put da radi sa dogovorom oko nalazenje, sto sam tolerisao. Ako neko hoce da ispadne budala nek saradjuje sa njim, ja vise necu nikad!

Muzika i instrumenti > Mikrofoni | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi namerno pogrešan kabl. Izbegavajte u širokom krugu ovog prodavca.
Slučajno poslat identičan xlr - mono jack kabl korisnik je samo upisao negativnu ocenu zato što je mislio da će biti prevaren, umesto da je lepo rekao da je došlo do greške i da je posiljka ispravljena.

Muzika i instrumenti > Gudački instrumenti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Violina nije drvena već plastična. Dogovorena cena je uvećana za 1000 dinara prilikom preuzimanja.
Nije bilo jasno naznačeno koju violinu kupac hoce da kupi, došla je žena koja je samo uzela violinu prilikom vraćanja violine koju je kupac prvobitno tražio gudalo je toliko bilo pretegnuto tako da su strune popucale. Ako neko ne zna ni gudalo za violinu da namesti ne znam kako može i da komentariše materijal i kvalitet instrumenta. Kao treće zašto prilikom prve zamene kupac nije iskazao nezadovoljstvo već naknadno piše komentare bez nekog posebnog povoda za tim, do promene cene dolazi s vremena na vreme i kupac je bio unapred o tome obavešten.

Muzika i instrumenti > Zvučne karte i interfejsi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PItao sam "Zdravo. Da li ovo moze da se koristi za povezivanje sa nekim klasicnim XLR mikrofonom tipa Shure 58 na PC? " Odgovorio je da može ali ovo je užasno loša kartica koja jedva da radi i prigušuje izlazni zvuk. Kad sam s epožalio odgovorio je "to je kartica od 600 din, ako hoćete da povežete Shure mikroofon imam od 240 EUR" 240 EUR je teško preterivanje jer profi FOCUSRITE Scarlett košta 100 eur. Ne preporučujem. Nisam očekivao vrhunski kvalitet ali sam očekivao pristojnu komunikaicju.
Jednostavno kupac je pitao da li može da se poveže Shure sm58 mikrofon (nije rečeno da li je kopija ili original) recimo da je original sa XLR ulazom na karticu koja ima 3.5mm ulaz preko najobičnijeg adaptera - to je naravno i moguće.Predmet mu je i poslat.Nakon toga šalje poruku: "Slabo ovo radi druze, shure microfon ne moze da cuje a obican hama nekako radi ali izlaz je prilicno tih". Dalji iskaz kupca se nalazi u poruci iznad. Kupac u ovom slučaju nije naveo vrednost izlaznog signala  već samo tiho radi što opet nema preteranog smisla.Jedino što bi se moglo reći početnička greška.Mikrofon koji je koristio je dao sasvim očekivane rezultate. Nije rečeno koja aplikacija je korišćena da bi se testirao zvuk ni koliko je bilo pojačano (možda potenciometar za zvuk nije bio dovoljno podignut).Takođe zvučna kartica koju je naveo u opisu spada u grupu zadovoljavajućih manje više početničkih zvučnih jeftinijih kartica koje nekako snimaju. Ako se već traži kvalitet zvuka onda treba pričati o zvuku te vrste zato je i navedena nešto skuplja kartica.Kartica koja je otišla kupcu sasvim korektno radi za njenu namenu i daje sasvim korektan zvuk za mikrofone koji su namenjeni za nju.To su uglavnom jeftiniji mikrofoni koji su i namenjeni da se povezuju sa kompjuterom, laptopom, mobilnim...Preko jeftinijih kartica iako daju dobar zvuk prilikom reprodukcije tj. slušanja muzike neće se dobiti dobar ulazni signal npr. signal mikrofona zato što se za to moraju koristiti zvučne kartice koje su predviđene za tu namenu u protivnom može doći do izobličenja zvuka ta izobličenja se mogu javiti u raznim oblicima. Očekivano je da će prethodno navedeni mikrofoni dati različit nivo signala jer su i različite vrste. Nije preporučljivo konektovati XLR konektor na 3.5mm ulaz iako je moguće i radi to ali sa razlogom su različiti i treba paziti na konektore za prespajanje tema je velika, ne treba tražiti ne realne zahteve od uređaja koji nisu za to.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Razna oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dobio sam veoma brzo posiljku sve lepo zapakovano i bez puno dogovaranja i mislio sam da ce sve biti u redu. Medjutim kada sam isporbao adapter uopste ne funcionise kako bi trebalo, cuje se non stop krcanje makar povezao sa slusalucama ili zvucnikom i makar utakao adapter u tv, monitor, pc ili ps4. Jedino sto dobijam od ovog proizvoda je krcanje i mogu da slusam preko bluethoot-a to isto krcanje. Ocekivao sam mnogo bolje nakon ovoliko pozitivnih ocena.
Bez ikakvog povoda, objasnjenja i razmatranja kupac je samo ostavio negativnu ocenu - uredjaj s obzirom na cenu lepo radi i dobija dobre komentare od strane korisnika.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.