Prodaja

Pančevo

Član od: 05.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Parfem ako se tako može nazvati, nema nikakve veze sa originalom, bočica se totalno razlikuje od originala, poklopac je plastičan. . Ali to nije toliko bitno, sem ako uzimate nekome za poklon. Najbitniji je miris koji nema nikakve veze sa originalom, imao sam prilike da uporedim. . Prodavac mi je rekao da su bočica i miris bukvalno isti kao kod originala da su vrlo male nijanse u pitanju sto se tiče mirisa i da necu biti razočaran, ali ovo šta sam ja dobio je strašno, ovo je obična šećerna vodica iz Pančeva. Prodavac nije hteo da mi vrati novac, razlog za to je što sam pocepao celofan kada sam otvarao kutiju, a verujem da ima još tih celofana jer se cela kutija oseća na lepak zato što je celofan nalepljen na gornjoj i donjoj strani kutije. Iskreno Vam ne preporučujem da uzimate bilo šta.
Dobro. Možda je i ovo mesto gde neko može lečiti neko svoje lično nezadovoljstvo i frustracije. Samo ću par rečenica. Kupcu je rečeno da prodajem replike parfema, najkvalitetnije i najsličnije originalima koje se proizvode. Bilo mu je hitno i lično sam mu odneo parfem u Beograd iz Pančeva. Predao mu parfem i ponudio mu da ga otvorimo. Nije hteo. Kasnije je rekao da nije zadovoljan. Hteo sam da mu izađem u susret i vratim novac, ali je oštetio poklopac kutije i pocepao celofan. Tada stvarno ništa nisam mogao. Bitno je da nemamo nerealna očekivanja. Ako želite original parfem - odete u parfimeriju izdvojite mnogo više novca i kupite.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.