Prodaja

Novi Sad

Član od: 25.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ogromna NEGATIVNA ocena. Oglas je glasio 5x112 16 Poslate felne za promerom 5x110 Neodgovarajuci prsten za vw grupaciju Nemoguce je uopste namonirati a kamo li voziti ove felne Rizik za zivot Njegova ponuda da dodjem kod njega i on ce to da mi namontira je vrh bezobrazluka Ponovo postavlja iste felne na oglase drugog sajta za oglasavanje gde navodi da su 5x100 Ne javlja se na tlf, pristao sam i da platim troskove povrata felni ali on nista, krije tacnu adresu itd
Ne tacne informacije. Imam dokaz na viberu snimak i dopisivanje da su felne za golfa 5. Ne razumem cemu ovo, molim za brisanje ocene.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo mi je prva negativna ocena koju dajem, ali nisam imao drugog izbora i pored dobre volje da nadjem zajednicki jezik sa momkom. Dogovorili smo se da uzmem telefon marke iphone 5S kao sto je navedeno u oglasu. Gore pomenuti momak je rekao da na njemu samo ne funkcionise dugme za otisak prsta odnosno tac id dugme, gde sam ja prihvatio, kao takvog da ga kupim. Telefon mi je danas stigao. Lici na 5s, ali je u stvari 5(petica klasicna) samo sto je prepakovan i lici na iphone 5s. Ima i serijski broj na telefonu za koga kada ukucate broj izbacuje da je iphone 5, ne 5s. Moje tvrdnje su se ispostavile tacnim , sto su mi i u servisu potvrdili. Na poziv da se dogovorimo da mi vrati novac on je odgovorio da je novac potrosio i ako sam ja tek poslao novac taj dan, gde je nemoguce da stigne isti dan, vec sutradan postom. Na moj poziv i dobru volju da mi vrati novac , a ja njemu telefon plus da snosim sve postanske troskove nisam naisao na razumevanje, kasnije se nije javljao na pozive , te se osecam izigranim i ne preostaje mi nista drugo no da mu dam negativnu ocenu. Uz sve ovo imam i dokaze prepiske sa doticnim i oglas koji apsolutno nije tacan da je 5s u pitanju vec iphone 5.
Sta reci a ne zaplakati, hahaha... :D
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.