Prodavac 1

Zaječar

Član od: 03.06.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naseo sam kao i ovi prethodni. Poslao laptop koji nece da preuzme a sada mi sledi i dupla postarina zbog vracanja uredjaja. Negativna kao vrata. Izbegavajte ovakve sitne duše u širokom krugu

Kompjuteri | Laptop i tablet > iPad

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je bio zainteresovan pa je pisao poruku, imao je dosta pitanja, ja sam mu odgovorio na svako pitanje i poslao sam dodatne slike. Dogovorili smo se oko cene. Rekao je da mu sacuvam iPad par dana dok mu ne stigne plata. Naravno rezervisao sam proizvod za njega jer je to trebao da bude poklon za sina. .. Proslo je vise dana od te poruke i od njega nema ni reci, tako da sam mu ja pisao. Taman da mu posaljem i rekao je da nema nista od saradnje. Cuvao dam iPad za njega, dao odgovore na mnogobrojna pitanja, poslao slike, a on nije u stanju ni da lepo napise poruku da odustaje. To mi je rekao tek nakon vise dana kad sam ga podsetio. "Prodavac 1" je veoma neodgovoran i nekorektan kao sto kazu njegove ocene. Takodje sam odbio vise ponuda jer sam mu cuvao. NE PREPORUCUJEM SARADNJU!
Na ovo mogu samo da kazem da tebi treba strucna pomoc. Ja nisam kupio TABLET Pa si ti poslao, da nisam preuzeo pa da razumem.Ja sam rekao da para nemam i da necu da ga uzmem,strasno dajes mi ocenu a nismo pazarili nista ee covece...

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Žena mi je poslala skroz drugi lap top nego što je na oglasima! Tastatura nije od njega, samo na punjaču radi, greje se mnogo, i još dosta toga, rekao sam sve to ona kaže "ako ti se ne sviđa prodaj ga" uporno vara ljude kako ide na neki put i kako nije tu u Srbiji i samim tim nagovara da se što pre kupi. Nemojte kupovati od nje, pazite se od nje kupci! !
Ovaj kupac je nekulturan, bukvalno me napinjao da otkazem druge kupce da bi on kupio laptop, laptop i sve na njemu je original macbook a1181 fali dugme,da, tako sam ga ja dobila, punjac je oblepljen isto takav sam dobila, inace radi bez punjaca nekih pola sata, to sto je neko glup to nije moj problem, ako vec kupujes nesto prvo se raspitaj sta kupujes a ne kupis MacBook za 5000din i posle ne valja, spustila sam cenu maksimalno inace se prodaju bas u takvom stanju za 70/80e, nemam reci. Inace pozdrav za kupca koji je krajnje neozbiljan, trebao je za pet hiljada da ode u prodavnicu i za te pare bi dobio podlogu i mis. Te sitnice oblepljen punjac i dugme sto fali se sve videlo na oglasu, a inace dual core konfiguracija se prodaju skuplje i mislim da je ovo sasvim pristojna cena, sve apsolutno radi, ocuvan nigde ogreban.

Obuća | Ženska > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila paket, spustio sam cenu 1000 din da bi na kraju bilo da ne moze da preuzme jer se navodno neki njen paket vratio pa mora da plati duplu postarinu, obecala da ce uplatiti novac za troskove dostave, i od tad se vise ne javlja. Prekupac koji prepordaje tudju robu pa je verovatno njena musterija otkazala porudzbinu. Prva negativna koju dajem od kako sam registrovan na KP! Ne preporucujem nikakav vid saradnje sa doticnom osobom.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje! !! ! Narucio lap top i nije podigao paket. .. obecao da ce uplatiti za postatinu kad mi se vrati paket, ni to nije ispostovao, ne odgovara na pozive i poruke, tako da sam platio postarinu u pravca, cisto da vide clanovi da ne prodju kao ja
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.