Profesor Baltazar

Kruševac

Član od: 06.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam zvucnike za koje u opisu stoji da su ispravni uz zanemariva fizicka ostecenja. Zaista tako izgledaju. Ali, prilikom podesavanja jacine zvuka, krce i suste. Kada se nalaze blizu monitora ili kucista proizvode pucketavi zvuk koji je jednako glasan kao i ton koji bi trebali da proizvode. Kada se odmaknu cuje se neprestano tiho pistanje. Prihvatio je odgovornost da mu vratim zvucnike ali uz besmislenu ideju da ja platim troskove slanja, kao i da ne zeli da plati troskove koje sam imao prilikom preuzimanja posiljke. Nije posteno, bez obzira o kojoj se cifri radi. NE PREPORUCUJEM SARADNJU!
Potpuno sam siguran da je pravi uzrok nezadovoljstvu ovog imdividuduma inicijalni (ne)kvalitet tih zvučnika, kao proizvoda, onako kako ga je Genius sklepao, ali to ne priznaje, jer mu to ne bi dalo platformu za ucenu, u kojoj bi ja trebalo da mu vratim novac i platim troškove transporta da mi ne bi dao negativnu ocenu, a da mi zvučnike prvo ni ne vrati, nego, onako, na neviđeno. Pritom se toliko uneo u fantaziranje da je sasvim izgubio kompas, misleći da je bitno samo ono što je napisao u komentaru ocene. Tako, jednu te istu situaciju opisuje dijametralno suprotno: U komentaru, citiram: "Kada se nalaze blizu monitora ili kucista proizvode pucketavi zvuk koji je jednako glasan kao i ton koji bi trebali da proizvode. Kada se odmaknu cuje se neprestano tiho pistanje." U jednoj od poruka, citiram: "Kada ih primaknem racunaru ili monitoru neprestano proizvode neki pucketavi ton koji jako iritira. Kada su na distanci rade dobro... " Uzgred, kod mene ni potenciometar nije ni krčao, ni šuštao, ali njemu se prosto može da kiti kako mu se navije, jer koristi situaciju u kojoj je njegovo nije isto, pa, čak, nekad, i pretežnije od mog jeste, jer niko treći u to nema uvid. Molim, zato, administraciju da ovu ocenu stornira, jer je evidentno i dokazivo porukama koje smo razmenili da se radi o laži i pokušaju iznude, posebno s obzirom da sam uvažio iskazano nezadovoljstvo dotičnog, prosto da bih ga skinuo s grbače, ali on odbija da vrati predmet. Ne dozvolite da mi njegova brljotina predugo ruži profil.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.